Pamukkale:
banner175
Pamukkale adayı Teke: Önceliğimiz turizm, tarım ve eğitim
"Hep birlikte yeni hedeflere" sloganıyla yola çıkan Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Teke, seçim çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti'nin Pamukkale ilçesindeki mahalle başkanları ve vatandaşlarla görüşmesinin yanında mahalle muhtarları ile de bir araya gelen Mehmet Teke, Pamukkale'de gerçekleştirecekleri çalışmaları anlatıyor. "Sevdalısı olduğumuz ilçemiz için daha fazla neler yapabiliriz? Bunun için vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz" diyen Mehmet Teke, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi belediyecilik bizim için sadece hizmet kapısıdır. Pamukkale ilçemizin daha yaşanabilir, daha güzel bir ilçe olması için gece gündüz çalışacağız. Pamukkale'de yaşamak bir ayrıcalık olacak" dedi.
 
"VATANDAŞIMIZIN DERDİ BİZİM DERDİMİZDİR"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'ye kazandırdığı belediyecilik anlayışı ile hiç kimsenin yarışamayacağını ifade eden Mehmet Teke, şöyle konuştu: "Pamukkale ilçemizdeki 68 mahallemizde yaşayan 350 bin vatandaşımızın derdi bizim derdimizdir. Dünya harikası ilçemizde başta turizm olmak üzere tarım ve eğitim alanında büyük çalışmalarımız olacak. Çiftçilerimiz ve turizmcilerimizle birlikte el ele gönül gönüle vereceğiz. Tarımsal üretimini yanında tarımsal sanayinin gelişmesi için üreticimiz ile birlikte işbirliğine gideceğiz. Özellikle Pamukkale Üniversitesi'nde eğitim gören gençlerimizin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına öncelik vereceğiz."
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku