Pamukkale:
banner175
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, iftarda buluştuğu personele teşekkür etti
İftar yemeğine Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve eşi Dr. Nur Örki ev sahipliği yaparken, iftar yemeğine Pamukkale Belediye Meclisi üyeleri, birim müdürleri ve tüm birimlerde çalışan personeller aileleriyle birlikte katıldı. Başkan Örki ve eşi Dr. Nur Örki, tek tek masaları gezerek personel ve ailelerine hayırlı ramazanlar dileklerini iletti.
İftarda konuşma yapan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Dün Hatay’da İskenderun'daydım. Orada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı Devlet Bahçeli ile karşılaştık. İki devlet büyüğümüz de Pamukkale’ye selamlarını ileterek Ramazanlarınız mübarek olsun dileklerinde bulundular. Deprem felaketinin ilk gününden itibaren Pamukkale Belediyesi olarak bizler hemen sahaya intikal ettik. Gönüllü olarak gitmek isteyen var mı diye sorduğumuzda personellerimize, herkes elini kaldırdı. Pamukkale Belediye personellerinin amirinden, memuruna, işçisine hepsi deprem bölgesindeydi.
Bir baktım temizlik personellerimiz çevreyi temizliyor, mimarlarımız, mühendislerimiz hasar tespit çalışmalarında, PAKUT ekibindeki personellerimiz göçük altındaki canları kurtarmaya çalışıyor. Sizlerle gurur duyuyorum Allah razı olsun hepinizden. Sizlerle birlikte yol yürüdüğüm için ne kadar şükretsem azdır. İnşallah sağlık, sıhhat içerisinde birlik beraberlik içerisinde birlikte nice Ramazanlar yaşarız. Hepinizin Ramazan’ı mübarek olsun” dedi.
İftarda Pamukkale Belediyesi personelleri bir arada olmanın mutluluğunu yaşadılar.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku