Pamukkale:
banner175
Pamukkale Belediyesi 2 bin 500 öğrenciye burs verecek
Pamukkale Belediyesi’nden öğrencilere eğitim yardımı müjdesi. Pamukkale Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı oturumu ilk toplantısında alınan karara göre Pamukkale Belediyesi, 2019-2020 eğitim öğretim yılında öğrencilere eğitim yardımı yapacak. Toplamda 2 bin 500 öğrenciye sağlanacak eğitim yardımı, ortaokul ve lise öğrencilerini kapsıyor. 8 ay boyunca verilecek olan yardım, 1000 lise öğrencisine aylık 100 TL, 1500 ortaokul öğrencisine de ise aylık 75 TL olarak belirlendi. Pamukkale Belediyesi’nin vereceği eğitim yardımı Belediye Meclisi’nin tüm siyasi partileri tarafından oy birliği ile kabul edildi.
 
‘’ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİMİNE ÇOK CİDDİ ŞEKİLDE ÖNEM VERECEĞİZ’’
 
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, konuyla ilgili olarak mecliste yaptığı konuşmada maddi yardımın dışında eğitim alanında farklı projeleri hayata geçireceklerini ifade etti. “Pamukkale Belediyesi olarak çocuklarımızın eğitimine çok önem veriyoruz” diyen Başkan Örki, “Çocuklarımıza sadece eğitim yardımı katkısı olarak değil, farklı bir takım projelerimizi de sizlerle birlikte olgunlaştırıp hayata geçireceğiz. Öğrencinin bu yardımı hak edebilmesi için başarılı olma şartı bizim için çok önemli. Elbette ki ekonomik durumlarına, engel durumuna, şehit ve gazi yakını durumlarına da bakılacak. Daha öncesinde bu konuda çok güzel standartlar belirlenmiş. Biz de bu standartlar doğrultusunda adaletli bir dağılımı sağlayacağız” dedi. Pamukkale Belediyesi’nin eğitim yardımıyla ilgili başvuru şartları ve tarihleri önümüzdeki günlerde belirlenecek.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku