Pamukkale:
banner175
Pamukkale Belediyesi Akvadi Parkı'nı Aydınlattı

Havaların ısınmasıyla birlikte yeni normal yaşam kurallarına göre vatandaşlar park ve bahçelerde zaman geçirmeye başladı. Pamukkale Belediyesi sınırları içinde 61 mahallede yaklaşık 600’e yakın park bulunurken bunların en büyüğü Akvadi Parkı olarak dikkat çekiyor. Yaklaşık 385 bin metrekarelik alana sahip olan Akvadi Parkı’nda Pamukkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bakım çalışmakları yaparken, parkın ışıklandırılmasını sağlayan sistem yeniden ele alındı. Aydınlatma ile ilgili olarak gerekli olan tüm çalışmalar yapılırken parktaki tüm aydınlatma unsurları çalışır hale getirildi. Akvadi Parkı tüm lambaların yanmasıyla birlikte ışıl ışıl görüntü vermeye başladı. Böylece vatandaşlar parkta güvenle zaman geçirebilecek. Pamukkale Belediyesi ekipleri ilçe genelindeki diğer parklarda da benzer çalışmalara devam ediyor. Parklarda ekipler çim kesme, tırpan budama, kondisyon aletlerinin bakımları ve temizlik gibi işlemlerin yanı sıra aydınlatma sistemlerini de elden geçirerek parkları halkın kullanımına hazırlıyor.
“HER ŞEY VATANDAŞLARIMIZ İÇİN”
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, vatandaşların daha ferah ortamlarda vakit geçirmesi için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, “İlçe genelindeki tüm parklarımızın daha iyi bir görünüme kavuşması ve daha kullanışlı bir hale getirmek için adeta seferberlik ilan ettik. Parklarımızda hasarlı olan her şeyi yenileyerek yetersiz olan araç ve gereçlerini komple yeniledik. Yapılan bu onarımın kalıcı olması ve parklarımızın daha temiz ve hijyenik olması için bakımlarını aralıksız yapmaya devam ediyoruz. Tüm bunları yaparken ilçemizin en büyük ve en güzel parklardan biri olan Akvadi Parkımızın aydınlatma sistemini de baştan sona yeniledik. Yaz ayları olması hasebiyle vatandaşlarımız Akvadi Parkımızı yoğun olarak kullanıyorlar. Yaptığımız yeni aydınlatmalarla Akvadi Parkı ışıl ışıl oldu” dedi
 
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku