Pamukkale:
banner175
Pamukkale Belediyesi ALES öncesi okulları dezenfekte etti
Kısa adı ALES olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı, daha önce planlandığı gibi 2 Mayıs 2021 tarihinde saat 10.15’de ülke genelinde yapılacak. Pamukkale Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri bu sınav öncesi okullarda dezenfekte işlemi gerçekleştirdi. İlçe genelinde ALES oturumu yapılacak olan okulların ortak kullanım alanları ile sınıfları tek tek dezenfekte edilerek steril hale getirildi.
BAŞARILAR DİLERİM
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 2 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’nın yapılacağı okullarda dezenfekte işlemi gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Bu sınava girecek olan adayların ve görevliler için ekiplerimiz sınıflarda ve okulların ortak kullanım alanlarında dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirdi. Adaylar gönül rahatlığı ile sınavlarına girebilirler. Bu vesile ile Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’na girecek olan tüm adaylara üstün başarılar dilerim” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku