Pamukkale:
banner175
Pamukkale Belediyesi Anneler Gününe özel etkinlik düzenledi
Pamukkale Belediyesi her özel günde farklı etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Her yıl Mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü ile ilgili olarak Pamukkale Belediyesi, Forum Çamlık AVM’de takı ve ebru sanatı atölyesi açtı. Alış verişe gelen ailelerin büyük ilgi gösterdiği atölyelerde hem anneler hem de çocuklar el işi ve ebru sanatı eserlerini ortaya çıkardı.

TEŞEKKÜRLER PAMUKKALE BELEDİYESİ
Gün boyu açık kalan atölyeye gelerek günün anısına el işi ve ebru sanatı çalışmaları yapan anne ve çocuklarının mutluluğu görülmeye değerdi. Pamukkale Belediyesinin atölyelerini ziyaret edenlerden Gülşen Erdoğan, “Atölyede oğlumla birlikte yaptığımız etkinlik çok keyifliydi. Yaptığımız bileklik anneler günü hatırası olarak kalacak. Ramazan boyunca Pamukkale Belediyesinin etkinliklerini takip ettik, hepsi çok güzeldi. Bu atölyede ekstra bir güzellik olmuş. Bunları düşünen ve hayata geçiren Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür ederim” dedi. Kızıyla birlikte atölyeleri ziyaret eden Nilgün Doğruyol ise “Kızımla ebru sanatı ve boncuklarla el işi yaptık. Çok güzel ve farklı bir etkinlik oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” derken, Hatice Mahat da “Anneler Günü’nde çok güzel bir etkinlikti. Takı ve ebru yaptık. Güzel bir anımız oldu. Avni Örki başkanımıza teşekkür ederiz” diye konuştu. Zaher Dilek Öztürk ise “Etkinliği tesadüfen gördüm. Oğlum benim için bir anneler günü hediyesi yaptı.  Çok güzel ve farklı oldu, bu da beni çok mutlu etti. Avni Örki başkanımıza ve Pamukkale Belediyesine teşekkür ediyorum” dedi.

ANNELERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, her özel günde farklı etkinlikler düzenlemeyi planladıklarını ifade ederek, “En kıymetli varlıklarımız olan annelerimizin günün kutladığımız bu özel zaman dilimini farklı kılmak istedik. Bu nedenle Forum Çamlık AVM’de yıl boyu düzenlediğimiz takı ve ebru kurslarının atölyelerini açtık. Burada her yaştan annenin mutlu olduğu anlar yaşandı. Biz Pamukkale’de yaşayan herkesin mutlu olmasın için gereken ne varsa yapmaya çalışıyoruz, Atölyelerimizi ziyaret eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Bu vesile ile başta şehit anneleri, kendi annem ve eşim olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku