Pamukkale:
banner175
Pamukkale Belediyesi Çağrı Merkezi Dertlere Derman Oluyor

Dünyanın mücadele ettiği koronavirüs salgını önlemleri çerçevesinde önce 65 yaş üstü sonra da 20 yaş altı vatandaşların sokağa çıkması kısıtlandı. Pamukkale Belediyesi koronavirüs salgını önlemleri çerçevesinde 22 Mart 2020 tarihinde vatandaşlara yönelik Pamukkale Belediyesi Çağrı Merkezi’ni hizmete sunmuştu. 296 96 96 ve 444 9 220 numaralı hattan ulaşılabilen çağrı merkezi, sokağa çıkması kısıtlı olan vatandaşların taleplerini yerine getiriyor. 65 yaş üstü olanların talepleri daha çok eczaneden ilaç alınması, hastaneye gitme, banka işlemleri, fatura yatırılması ve market alış verişi oluyor. Ekipler en kısa sürede Pamukkaleli vatandaşların taleplerini yerine getirerek, onların mutluluğunda pay sahibi oluyor. 7 gün 24 saat esasıyla yapılan çalışmalarda tek amaç vatandaşların dertlerine derman olmak. Pamukkale Belediyesi Çağrı Merkezi’ne günde ortalama bin talep gelirken, bugüne kadar 2 bine yakın vatandaşın eczane, fatura ödeme ve market alış verişi gibi talebini yerine getirdi.
 
HALKIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ
 
Türkiye’nin koronavirüsüne karşı yoğun bir mücadele verdiğini söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki,  “Koronavirüsünün ülkemizde çıktığı günden bu yana çeşitli tedbirler aldık. 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmalarının kısıtlandığından biz de ilçe genelimizdeki bu durumda olan kişilere yönelik çağrı merkezimizi hızlıca hizmete açtık. 7 gün 24 saat esasıyla çalışan Pamukkale Belediyesi Çağrı Merkezi’nde 65 yaş üstü olan ve yalnız yaşayan vatandaşlarımızın taleplerini alıyoruz. Ekiplerimiz bu talepleri en kısa sürede yerine getiriyor. Bu noktada sokağa çıkamayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının ilk olarak yakınları ve komşularının karşılamasını rica ediyoruz. Eğer böyle bir imkan yoksa bizim çağrı merkezimizi arayabilirler. Koronavirüs ile ilgili olarak yapılması gereken en önemli şey evde kalmak. Mümkün olduğunca evde kalıp, ilgili bakanlıkların uyarılarına sıkı bir şekilde uyalım. Devletimiz ve milletimiz el ele vererek koronavirüsü yeneceğiz” dedi.
 
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku