Pamukkale:
banner175
Pamukkale Belediyesi, Denizlili hayvanseverleri Patifest
Pamukkale Belediyesi düzenlediği Patifest Denizli 2021 Pati Festivali’nde Denizlili hayvanseverleri bir araya getirdi. Hayvan hakları konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen festivale hayvanseverler büyük ilgi gösterirken, etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da katıldı.
 
HEM EĞLENDİLER HEM DESTEK SAĞLADILAR
 
Kınıklı Mahallesi’nde bulunan AKUT Park’ta gerçekleşen Patifest Denizli 2021 Pati Festivali’nde hem hayvanseverlerin hem de can dostların keyifli vakit geçirebilmeleri için alanlar oluşturulurken, can dostlara mama desteği sağlamak amacıyla stantlar açıldı. Stantlardan elde edilen gelirle sokak hayvanlarına hem mama desteği hem de sahipsiz hayvanlara destek amacıyla gelir elde edildi. Festivale katılan köpek eğitmeni Asım Sarıçiftçi, hayvanseverlere can dostlarıyla daha uyumlu bir yaşam sürmenin püf noktalarını anlattı. Patifest Denizli 2021 Pati Festivali’nde can dostlar arasında mama ve stil yarışması düzenlendi. Yarışmaların ardından Denizlili yerel gruplardan Grup Rota festivale katılanlara eğlence dolu saatler yaşattı. Etkinlikte ayrıca, SMA’lı Egehan ve Sare de unutulmadı. SMA hastalığına dikkat çekmek için onlar içinde bir stant oluşturuldu.
 
HAYVANSEVERLERİN İLGİSİ YOĞUNDU
 
Denizli 2021 Pati Festivali’ne Denizlili hayvanseverler yoğun katılım gösterdi. Sempati Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Nazlı Hasret Yılmaz, “Hayvanlara yönelik farkındalık yaratmak amacıyla buradayız. Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Avni Örki ile çok güzel çalışmalar yürütüyoruz. Kendileri her zaman bizleri destekliyor. Denizli halkı çok hayvansever. Özellikle pandemi sürecinde derneğimizden ve barınaktan çok fazla hayvan sahiplenen oldu. Bu etkinlikle de can dostlarımıza olan farkındalığın artmasını istedik. Pamukkale Belediyesi’ne ve Başkan Avni Örki’ye katkıları için çok teşekkür ediyoruz” dedi. Hayvan severlerden Bahar Acar, Zeynep Meral Şerbetçi, Melisa Demir, Nazlı Kurtulmuş ve İsmet Koptür, festivalin özellikle amacının çok güzel olduğunu ifade ederek, “Aynı doğayı paylaştığımız can dostlarımız adına böyle güzel bir etkinliği hayata geçiren Pamukkale Belediyesi’ne ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dediler.
 
“HAYVAN DOSTLARIMIZI LÜTFEN TERK ETMEYELİM”
 
Patifest Denizli 2021 Pati Festivali’ne katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Böyle güzel bir etkinliği düzenleyen Pamukkale Belediyemize çok teşekkür ediyorum. Bu ortamın güzelliğini, dünyanın sadece biz insanlara ait olmadığını, tüm canlılarla beraber bu yeşil ağaçlarımızla, hayvan dostlarımızla dünyayı paylaşmamız gerektiği düşüncesiyle sizlerin bu güzel etkinliğini görmek ve destek vermek istedim. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak başta sokak hayvanları olmak üzere tüm canlılara destek vermek amacıyla önemli projelere imza atıyoruz. Sokak Hayvanları ve Rehabilitasyon Merkezi’miz ile yaralanan, hastalanan canlılarımızı tedavi edebilmek adına ekip ve ekipmanlarımızla çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum, sahiplendiğimiz hayvan dostlarımızı lütfen terk etmeyelim, çünkü kimse terkedilmek istemez” diye konuştu.
 
“HAYVANSEVERLERİMİZİN HER ZAMAN DESTEKÇİYİZ”
 
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ise “Hedefimiz her sene bu etkinliği yapmak. Bugün buraya tanışmaya, eğlenmeye, yarışmaya ve sadece biz insanlar olarak değil; sokak canlılarımızla, evimizde misafir olan can dostlarımızın da sosyalleşmesi için toplandık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan da bugün aramızda. Bu güzel ortamı görmek istedi. Kendisinin de sokak hayvanları ile ilgili çok ciddi çalışmaları var. Pamukkale Belediyesi olarak bizler de elimizden geldiğince hayvanseverlerimizle birlikte birçok ortak projeye imza atıyoruz. Kalbimiz, gönlümüz sonuna kadar hayvan severlerimize açık. Yapılabilecek her türlü etkinlikte, bizler sizlerin yanında olacağız. Maddi ve manevi ne yapılması gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Biliyorsunuz son zamanlarda çok da güzel gelişmeler oldu. Hayvanlara karşı yapılan zulümlerin çok ağır cezaları gelmeye başladı. Umarız bu cezalar da giderek artacaktır. Şu çok iyi bilinmeli dünya üzerinde o acımasız canilere hangi ceza verilirse verilsin, bizim vicdanlarımızda almış oldukları ceza kıyamete kadar yakalarını bırakmayacaktır. Önümüzdeki süreçlerde haberlerde dahi izlemeye dayamadığımız olaylarla karşılaşmayız. Bu organizasyonumuzla, sokaktaki hayvanlarımızın mama ihtiyaçlarını karşılama, tedaviye ihtiyaç duyanlara tedavi imkânı oluşturabilmek ve bu dünyanın sadece biz insanlara değil, tüm canlılara da ait olduğunu göstermek adına gerçekleştirdik. Ben bu festivalde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Nice nice böylesine güzel buluşmalarda bir araya gelmek dileğiyle” dedi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren Patifest Denizli 2021 Pati Festivali’nde hayvanseverler can dostlarıyla farklı bir gün yaşamanın keyfini sürdü.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku