Pamukkale:
banner175
Pamukkale Belediyesi eğitim yardımı başvuruları başladı
Eğitim alanındaki yaptığı çalışmalar ve desteklerle adından her zaman başarılı şekilde söz ettiren Pamukkale Belediyesi, Avni Örki’nin başkanlığında bu başarısını katlayarak devam ettiriyor. Eylül ayı meclis toplantısında 2020-2021 eğitim öğretim yılında geçerli olmak üzere 8 ay boyunca bin 500 ortaokul ve bin lise öğrencisine eğitim yardımı yapılmasına karar verilmişti. Bu karara göre, bin 500 ortaokul öğrencisine aylık 90 TL, bin lise öğrencisine de aylık 115 TL eğitim yardımı verilecek.
BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?
Pamukkale Belediyesi’nin 2020-2021 eğitim öğretim yılı eğitim yardımı başvuruları internet üzerinden yapılacak.www.pamukkale.bel.tr adresindeki Eğitim Yardımı Başvuru linki tıklanarak şartlar dikkatlice okunarak, 27 Eylül 2020 Pazar günü 23.59’a kadar başvuru yapılabilecek. Başvuru sonrası, ilk değerlendirme sonunda eğitim yardımı almaya hak kazanan adaylara mesajla bilgi verilecek. Adayların vatandaşlık numaralarının son rakamına göre zaman dilimi belirlenerek gerekli evrak işlemleri Pamukkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek.
EĞİTİMİ ÖNEMSİYORUZ
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, eğitim yardımı ile ilgili olarak öğrenci sayısının değişmediğini ancak yardım miktarının arttığını belirterek, “Eğitim alanında yapılan yardımları ülkemizin geleceğine yapılan yatırım olarak değerlendiriyoruz. Ülkemizin daha güzel günlere ulaşmasını sağlayacak bugünümüzün çocukları, yarınlarımızın öğretmeni, doktoru, mühendisi, başkanı olacak. Bu nedenle, çocuklarımızın, gençlerimizin eğitimini gerçekten önemsiyoruz. Hem öğrencilerimize, hem de okullarımıza yaptığımız destekleri her zaman sürdüreceğiz” dedi.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku