Pamukkale:
banner175
Pamukkale Belediyesi esnafa pandemi desteğini sürdürüyor

Pamukkale Belediyesi, ilçede yer alan birçok işyeri ve işletmelere olan nakdi desteğe devam ediyor. Koronavirüs salgını sürecinden olumsuz etkilenen esnafa nakdi destek sağlama kararı alan Pamukkale Belediyesinin bu uygulaması devam ediyor.

İlçede yer alan ve koronavirüs pandemisi nedeniyle faaliyetleri durdurulan ya da işleri bozulan kahvehane, kafe, çay ocağı gibi yerler ile okul kantinleri, internet kafeler, lunaparklar, hamam, halı saha, spor salonu, bilardo ve oyun salonları, berber, kuaför, güzellik salonu, lokanta, restoran, düğün salonu, fotoğrafçı, müzisyen ve benzeri işyeri ve işletmelere tek seferde 1400 TL nakdi yardım desteği veriliyor.

Vergi levhası, işyeri açma ve çalışma ruhsatları ile www.pamukkale.bel.tr adresinden yapılan başvurular değerlendirilirken, desteği almaya hak kazanan esnaflara ödemeleri yapılıyor. Bu proje kapsamında bugüne dek 1400 esnafa destek sağlayan Pamukkale Belediyesi, her zaman olduğu gibi esnafların yanında olmaya devam ediyor.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Birçok sektörde faaliyet gösteren ve koronavirüs sebebiyle zorluklar yaşayan esnaflarımıza 1400 TL nakdi yardım yapıyoruz. Bugüne 1400 esnafımıza yaklaşık 1 milyon 960 bin TL ödeme yapıldı. Esnaflarımız başvurularını www.pamukkale.bel.tr adresinden yapmaya devam edebiliyor. Biz her zaman olduğu gibi esnaflarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu desteklerimiz esnaflarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku