Pamukkale:
banner175
Pamukkale Belediyesi personeline ilk yardım eğitimi
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Belediyemizin kurumsallaşması yolunda personelimizin her konuda donanımlı olması gerçekten önemli. Bizlerde farklı alanlarda, çalışanlarımızı kapsayan eğitim çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Pamukkale Belediyesi ve Denizli İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile belediye personeline Sertifikalı Temel İlk Yardım Eğitimi verildi. Pamukkale Belediyesi personeline Denizli İl Sağlık Müdürlüğü ilk yardım eğitmenleri tarafından ilk yardım temel uygulamaları, hasta, yaralı ve olay yerinin değerlendirilmesi, temel yaşam desteği, hasta, yaralı taşıma teknikleri, kanamalar ve çeşitleri, hava yolu tıkanıklığı, göz, kulak ve buruna yabancı cisim kaçmaları, yanık sıcak çarpması, donma, kırık, çıkık, burkulma, bilinç bozuklukları, zehirlenmeler, hayvan ısırmaları, sokmaları, boğulmalar gibi konularda uygulamalı eğitimler verildi. 2 gün boyunca 16 saat süren eğitimler sonunda, eğitim sonu değerlendirme sınavında başarılı personel sertifika almaya hak kazanacak.
UYGULAMALI EĞİTİMLER VERİLDİ
Pamukkale Belediyesi’nde görevli personele Sertifikalı Temel İlk Yardım Eğitimi veren Denizli İl Sağlık Müdürlüğü ilk yardım eğitmenlerinden Paramedik İsmail Gencer, “Eğitimimiz süresince, Pamukkale Belediyesi çalışanlarına bütün ilk yardım algoritmalarını öğretiyoruz. Amacımız, kamudaki her personele ilk yardım bilinci ve ilk yardım uygulamalarını sağlıklı bir şekilde öğretmek” dedi. Eğitmenlerden Paramedik Fulya Tan ise, “Pamukkale Belediyesi personellerine 2 gün boyunca 16 saat süren eğitimler verdik. Bu eğitim sonucunda katılımcılarımız ilk yardım belgesine sahip olacaklar ve ihtiyacı olanlara ilk yardım yapabilecekler. Eğitimimizde hem uygulamalı hem pratik bilgiler vermekteyiz. Eğitim sonunda da kişiler ilk yardım becerilerine sahip olacaklardır” dedi.
“PERSONELİMİZİN İLK YARDIMI BİLMESİ ÖNEMLİ”
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, belediye çalışanlarının ilk yardımı bilmesinin önemli olduğunu ifade ederek, “Pamukkale Belediyesi olarak, birlikte görev yaptığımız çalışma arkadaşlarımızın her konuda donanımlı hale gelmesi için farklı konularda eğitim çalışmaları düzenliyoruz. Bu hafta da, personelimize ilk yardım konusunda bilinçlendirmek için, Sertifikalı Temel İlk Yardım Eğitimi düzenledik. İlk yardım konusu gerçekten önemli. Günlük hayatın akışında her an çevremizde ilk yardıma gereksinim duyan birileri olabilir. Eğitimi alan personelimizin öğrendiklerini uygulayacak anları yaşamamalarını temenni ediyoruz. Ancak her ne olursa olsun, en zor kötü durumlara hazırlıklı olmak en önemlisidir” dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku