Pamukkale:
banner175
Pamukkale belediyesinden amatör kulüplere malzeme desteği
Pamukkale Belediyesi ilçede yer alan amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulundu. Pamukkale Belediyesi Aktepe Sosyal Tesisleri’nde Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin ev sahipliğinde düzenlenen malzeme dağıtım törenine Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut, Denizli Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ayşe Sarıkaya, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Denizli Şube Başkanı Bülent Fil ile amatör spor kulüplerinin yönetici, antrenör ve sporcuları katıldı.
 
SPOR YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR
 
Törenin açılış konuşmasını yapan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını ifade ederek, “Ben de geçmişte amatör kulüp kurarak bu işin ne kadar zor olduğunu yaşayarak öğrendim. Eskiden imkânlar çok azdı. Ancak son zamanlarda kulüplerin yanında devlet var, ASKF’ler var, belediyeler var. Spora ve sporcuya değer verildikçe başarıda arkasından geliyor. Pamukkale Belediyesi olarak tesisleşme ve spora destek konularında önemli çalışmalara imza atıyoruz. Destek verildikçe çeşitli branşlarda hem yurt içi hem de yurt dışından güzel haberler geliyor. Pamukkale Belediyesi ilimizde spora en büyük yatırımı yapan belediyedir. Akköy’de FİFA standartlarına sahip olan stadı hizmete açarak amatörlerin kullanmasını sağladık. Akvadi Stadı’nı da yaklaşık 20 gün sonra aktif hale getireceğiz. İlçemizde yapılan spor yatırımlarının inşaatlarını incelemek istesek 300 kilometre yol yapmamız gerekir.  31 halı saha, voleybol ve basketbol sahalarının hepsinin inşaatı aynı zamanda başladı. Bir tane de antrenman sahasını sizlerin hizmetine alacağız. Ücretsiz şekilde kullanmanızı sağlayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız spora çok ilgili ve her zaman destekliyor. Ondan aldığımız güçle bizlerde ilçemizde güzel işlere imza atıyoruz. İçinde bulunduğumuz Aktepe Sosyal Tesisi’nde çok amaçlı salon, robotik kodlama, spor alanları, kütüphane ve onlarca branşta kurslarımız mevcut. Buradaki çalışmalarla yeni yeni sporcular kazanacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine bu gençler sayesinde ulaşacağımıza inanıyorum. Yaptığımız ve yapacağımız tesislerin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.
 
BAŞKAN ÖRKİ’YE TEŞEKKÜR ETTİLER
 
Pamukkale Belediyesinin amatör spor kulüplerine malzeme dağıtımı töreninde konuşan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Denizli Şube Başkanı Bülent Fil, “Bugün futbol camiasının bayramı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, göreve geldiğinden beri her zaman sporun ve sporcunun yanında oldu. Bugünde amatör kulüplere malzeme desteği sağlıyor. Akköy Stadı ile birlikte önümüzdeki günlerde açılacak olan Akvadi Stadı ve Aktepe Sosyal Tesisleri’ndeki spor merkezleri çok önemli yatırımlar. Bunlar için Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Denizli ASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya ise “Avni başkanımız biz göreve geldikten sonra her zaman yanımızda oldu. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağı ile ilgili sözünü fazlasıyla tuttu. Biz amatör kulüpler için en önemli konular tesisleşme ve malzeme desteği. Pamukkale Belediyesi bu iki konuda da her zaman yanımızda oldu. Bundan dolayı Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.
“Yükler paylaşıldıkça azalır, sevgiler paylaştıkça çoğalır” diyen Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ise, “Sporun ağır yükünü hafifletme konusunda Pamukkale Belediyesi bizlere çok yardımcı oluyor. Bu birlik, dayanışmadan dolayı çok mutluyum. Yerel yönetimlerin destekleri çok önemli. Akköy Stadı ile birlikte Akvadi Stadı’nı da Pamukkale Belediyesi amatör sporlara kazandırıyor. Bunun yanında bizler de Kınıklı ve Başkarcı sahalarını bakıma alacağız. Hem bakanlığımız hem de yerel yönetimlerle spora yatırımlar yapıyoruz. Bugün de amatör spor kulüplerine malzeme desteği yapılıyor. Bu katkılarından dolayı Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye çok teşekkür ederim” diye konuştu. Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut ise “Pamukkale’de spor yapmamak için hiçbir bahane yok. Belediyemiz parklarda spor alanları başta olmak üzere stat ve tesisleşme konusunda önemli çalışmalar yapıyor. İçinde bulunduğumuz Aktepe Sosyal Tesisleri ise içindeki bölümlerle olsun, bulunduğu lokasyonla olsun çok kıymetli. Bu tesislerin kullanılmasıyla gençlerimiz geleceğe daha iyi bir şekilde hazırlanacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Konuşmaların ardından Pamukkale Belediyesi tarafından ilçede faaliyet gösteren 28 kulübe, içinde eşofman takımı, yağmurluk, futbol, basketbol ve voleybol branşları için antrenman ve maç formaları, antrenman yeleği, futbol, basketbol ve voleybol topları ve çeşitli antrenman gereçlerinin de yer aldığı malzemeler kulüp temsilcilerine düzenlenen törenle verildi. Kulüplere verilen malzemelerinin tutarı ise yaklaşık 500 bin TL oldu.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku