Pamukkale:
banner175
Pamukkale Belediyesi'nden Çocuklara Bayram Hediyesi

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. Yılı ve 23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu yıl koronavirüs önlemleri çerçevesinde alınan sokağa çıkma yasağı kararı nedeniyle evlerde kutlanıyor. Pamukkale Belediyesi, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın özel günüyle ilgili sürpriz yaptı. Pamukkale Belediyesi, 8 adet tırı süsleyerek, çocukların balkonlardan katılabileceği şekilde etkinlik düzenledi. Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki yerleşkesinde hazırlanan tırlar ve animasyon ekibi ile Pamukkale Belediyesi personelleri sosyal mesafe kurallarına uygun olarak bir araya gelip İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Daha sonra Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve başkan yardımcıları tırlara binerek ilçenin cadde ve sokaklarında dolaşarak çocukların ve vatandaşların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Çocuk şarkıları ve marşların çalındığı tırlar ilçenin 61 mahallesinde gün boyu bayram coşkusunu yaşattı. Sokaklarında tırları gören ve şarkıları duyan çocuklar ve vatandaşlar pencerelere ve balkonlara çıkarak coşkuya ortak oldular. Tırlarda çizgi film kahramanlarının kostümlerini giyen ekipleri gören çocuklar büyük coşku yaşadılar. Şehir merkezinde olduğu gibi, ilçenin uzak mahallelerinde de tırlar tüm çocuklara bayram sevinci yaşattı.
 
23 NİSAN’I FARKLI KUTLUYORUZ
 
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılı olduğunu söyleyerek, “Bu yıl dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle çocuklarımız ve vatandaşlarımız bayramı evlerinde geçirmek zorunda. Biz Pamukkale Belediyesi olarak bu coşkunun evlerde de yoğun bir şekilde yaşanacağını düşündük. Bundan dolayı toplam 8 araçtan oluşan konvoyumuzla çocuklarımıza bayramın coşkusunu doyasıya yaşatmak istedik. Çocuklarımızı mutlu edecek gösteriler ve şarkılar ile onların ve ailelerinin bayramını renklendirdik. Bundan sonraki bayramlarımızı daha sağlıklı ortamlarla hep birlikte kutlamayı umuyoruz. O’nun için koronavirüs önlemlerine sıkı sıkı uymamız gerekiyor. Bir kez daha tüm çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku