Pamukkale:
banner175
Pamukkale Belediyesi'nden Cumhuriyetin 99. yılına özel sergi
Cumhuriyetimizin ilanının 99. Yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Pamukkale’de de coşkuyla kutlanıyor. Pamukkale Belediyesi, bu bayrama özel olarak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğraflarının yer aldığı “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Atatürk Sergisi’ni açtı. İlçenin en işlek caddelerinden biri olan Çamlık Caddesi üzerinde açılan sergide Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün birbirinden güzel fotoğrafları yer alıyor. Vatandaşların büyük ilgisini çeken “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Atatürk Sergisi” 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gününde açık kaldı. 7’den 70’e her yaştan Denizlili sergiyi ziyaret ederek Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşadı.
 
ÖZEL GÜNDE ÇOK ÖZEL BİR SERGİ
Pamukkale Belediyesinin sergisini gezen vatandaşlar böyle bir sergi için Başkan Avni Örki’ye ve Pamukkale Belediyesine teşekkür ettiler. Sergiyi çok beğendiğini dile getiren Turgut Başkaya “Çok güzel bir sergi olmuş, harika olmuş. İnşallah gençler olarak Atatürk’ün fikirlerini daima iletebilirsiniz. Atatürk gençlere Cumhuriyeti nasıl emanet ettiyse inşallah gençlerimiz onu daha ileriye götürürler” derken, Enes Çelebi “Çok beğendim gayet güzel bir sergi olmuş. Bugün çok duygusal bir gün bizim için, fotoğraflara baktıkça duygusallaştım. Bu sergiyi açan Pamukkale Belediyesine ve Başkan Avni Örki’ye çok teşekkür ederim” diye konuştu. Berranur Taş ise “Sergi çok güzel olmuş, resimler olsun ortam olsun çok güzel gözüküyor. Bu özel günümüzü çok güzel anlatıyor. Çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 
29 EKİM COŞKUSUNU YAŞIYORUZ
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, bu yıl da her yıl olduğu gibi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu yaşadıklarını dile getirerek, “Cumhuriyet’imizin 99. Kuruluş yıl dönümünde bayram coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Bundan 99 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları Cumhuriyet’i ilan etti. Tüm dünyaya Türkiye’nin bağımsızlığının ilan edildiği o günün yıl dönümünde bizler o gün yanan bağımsızlık ateşini geleceğe taşıma görevini yerine getiriyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak bu özel günde Bağımsız Türk Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğraflarının yer aldığı açık hava sergisini kıymetli halkımıza sunduk. Bu sergimizde Atatürk’ün birbirinden güzel fotoğrafları yer aldı. Sergimize ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tüm Türk Milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku