Pamukkale:
banner175
Pamukkale Belediyesi'nden gençlere yabancı dil desteği
Pamukkale Belediyesi, yeni normal hayat çerçevesinde gerekli olan tüm tedbirleri alarak açtığı yaz dönemi kurslarının yabancı dil ile ilgili olan bölümleri tamamlandı. Yeni normal hayatın en önemli unsuru olan, maske, sosyal mesafe ve dezenfekte kurallarına uyulan kurslarda katılımcılara İngilizce A1 ve A2, Almanca A1 ve A2 seviyesinde eğitim verildi. Hem Almanca hem de İngilizce’de A1 seviyesinde ders saati 120 olurken, A2 seviyesi için bu süre 160 saat oldu. Kursların yapıldığı salonlarda sosyal mesafe kuralına uygun olarak oturma düzeni sağlanırken, dezenfekte ve maske kullanımı da zorunlu idi. Yapılan eğitimler sonunda kursu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki tarafından verildi.

 
AMACIMIZ GENÇLERİMİZE KATKI SAĞLAMAK
Bu tür kurslara büyük önem verdiklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Biz halkımızın her kesiminin ilgi duyabileceği çeşitli dallarda kurslar açıyoruz. Vatandaşlarımızın kurslara ilgisi bizleri mutlu ediyor. El sanatlarından, işaret diline kadar geniş yelpazede açtığımız yaz dönemi kurslarımızın sonuna geliyoruz. Günümüzde en önemli unsurlardan olan yabancı dil kursları hem gençlerimizin kendilerini geliştirmeleri hem de öğrenme arzusunda olan vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmiş oluyoruz. Kimi iş bulmak şansını artırmak kimi de kendini geliştirmek istiyor. Biz halkımızın bu yöndeki taleplerini her zaman cevap vermeye hazırız. Pamukkale Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin gelişimine katkı vermek bizleri mutlu ediyor. Kurslarımıza katılan vatandaşlarımıza ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku