Pamukkale:
banner175
Pamukkale Belediyesinden Kıraathane İşletmecilerine Destek
Ülkemizde koronavirüs pandemisi ile mücadelede yeni dönem başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni normalleşme planı çerçevesinde yapılan değerlendirmede Denizli orta riskli iller arasında yer aldı. Alınan kararlara göre yeniden hizmet vermeye başlayacak olan sektörlerden kıraathane işletmecilerine Pamukkale Belediyesi tarafından destek paketi hazırlandı. İlçe genelinde faaliyet gösteren yaklaşık 600 kıraathane işletmecisine içinde, çay, kahve, şeker, kolonya ve maske bulunan paketler dağıtılmaya başlandı. Ekipler 07.00-19.00 saatleri arasında faaliyet gösterecek olan kıraathaneleri tek tek dolaşarak destek paketlerini işletmecilere teslim ediyor.
CAN SUYU OLSUN İSTEDİK
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, koronavirüs ile mücadele konusunda yeni bir döneme geçildiğini ifade ederek, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni normalleşme planına göre bazı sektörler tedbirleri alarak yeniden çalışmaya başladı. Bu sektörler arasında kıraathane işletmeleri de var. Aylardır çalışamayan bu sektör için hazırladığımız destek paketimiz esnaflarımız için can suyu olsun istiyoruz. İçinde belli miktarlarda çay, kahve, şeker, kolonya ve maske olan paketlerimizi esnaflarımızla buluşturuyoruz. Biz her zaman olduğu gibi esnaflarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Koronavirüsü aldığımız tedbirlerle hep birlikte yeneceğiz. Pamukkaleli vatandaşlarımızın maske, mesafe ve temizlik konusundaki tedbirlere hassasiyetle uymasını rica ediyorum. Bu mücadeleyi kazanarak sağlıklı günlere kavuşmayı diliyorum” dedi.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku