Pamukkale:
banner175
Pamukkale Belediyesi'nden kiracılarına bir destek daha
Pamukkale Belediye Meclisi Mart ayı oturumu Belediye Başkanı Avni Örki başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis oturumundan önce Bitlis’teki helikopter kazasında şehit olan 11 asker için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Bitlis’te meydana gelen helikopter kazasında askerlerimiz şehit oldu. Kazadan dolayı hayatını kaybederek şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, Türk milletine de baş sağlığı diliyorum” dedi.
ESNAFLARA DESTEK SÜRÜYOR
Pamukkale Belediye Meclisi’nden esnaflara da güzel haber çıktı. Başkan Örki’nin yazılı önergesi ile gündeme alınarak görüşülen maddeye göre Pamukkale Belediyesi’nin kiracısı olan ve koronavirüs pandemisi nedeniyle faaliyetlerine ara veren ve yeni kontrollü normalleşme sürecinde çalışmalarına başlayan kiracılar, kiralarını yüzde 50 indirimli olarak ödeyecek. Aynı indirim pandemi nedeniyle işleri azalan kiracılar için de uygulanacak. Öte yandan Mart ayı meclis toplantısı tamamlanırken, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, salonda bulunan kadınlara bir sürpriz yaptı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle belediye meclis üyesi, birim müdürü ve belediye çalışanı olan kadınlara Başkan Örki, karanfil ve hediye vererek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku