Pamukkale:
banner175
Pamukkale Belediyesinden Kocadere'de hizmet atağı
Pamukkale Belediyesi bir mahallede daha uzun yıllardır süren soruna çözüm buldu. Cankurtaran ve Kale mahallelerinde yapılan soğuk asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından ekipler Kocadere mahallesindeki çalışmalara başladı.

Kocadere mahallesinde yer alan ve Çevreköy yolu olarak bilinen yaklaşık bin 500 metre uzunluğundaki yolda yapılan soğuk asfalt çalışmaları kısa sürede tamamlanarak yol vatandaşların kullanımına açıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Kocadere Mahalle Muhtarı Abdi Cebe ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

“Kocadere olarak çiftçilerin yoğunlukta olduğu bir mahalleyiz” diyen Kocadere Mahalle Muhtarı Abdi Cebe, “Pamukkale Belediyesi bizim her sorunumuzla yakından ilgileniyor. Çevre yolu bizim sakinlerimiz için çok önemli. Ekipler kısa sürede bunu tamamlayıp bizlerin hizmetine sundular. Hem bu çalışmalar hem de yapılacak olan hizmetler için Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür ederim” dedi.

Kocadere’de yaşayan vatandaşlardan Huriye Aktaş ve Rabia Armağan yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye ve ekibine teşekkür ettiklerini dile getirdiler.   

HALI SAHA VE PAZAR YERİ YAPIMI PLANLANIYOR
İlçenin her mahallesine gereken tüm hizmetleri yaptıklarını dile getiren Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Kocadere şehir merkezine yakın bir mahallemiz. Burası çalışan ve üreten insanların yaşadığı bir mahalle. Burada ihtiyaç olan hizmetleri yapmaya devam ediyoruz. Çevre ulaşımını sağlayacak olan yoldaki soğuk asfalt çalışmamızı kısa sürede tamamladık. Bu mahallemizin sokaklarında beton kilit parke taşı ve asfalt çalışmalarımız olacak. Bunun yanında kapalı pazar yeri ve halı saha yapmayı planlıyoruz. Kocadere’de yaşayan çocuklarımız için oyun grupları yaparak bu mahallede yaşayan herkesin mutluluğunda pay sahibi olmak istiyoruz” diye konuştu. Başkan Örki, daha sonra mahallede yapılması planlanan kapalı pazar yeri ve halı sahanın alanlarında incelemelerde bulundu.




 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku