Pamukkale:
banner175
Pamukkale Belediyesi'nden satranca destek
Türkiye Satranç Federasyonu, ülke genelinde okulların açılmasından 1 hafta önce “Sokakta Satranç Var” etkinliği düzenliyor. Her yıl gerçekleşen bu etkinliğe bu kez Pamukkale Belediyesi destek verdi. Satranç İl Temsilciliği ile ortaklaşa düzenlenen etkinlik Pamukkale Belediyesi Kocaçukur Tesisleri’nde yoğum bir katılımla gerçekleşti. Daha önceki yıllarda kentin farklı noktalarında yapılan etkinliğin amacı satranç konusunda farkındalık oluşturmak. Pamukkale Belediyesi, Yaz Spor Kursları çerçevesinde öğrencilere yönelik satranç kursu açarken, bu etkinlikte bu sporcular da yer aldı. Satranç İl Temsilcisi Ayşegül Akdeniz, her yıl olduğu gibi bu yılda ‘Sokakta Satranç Var’ etkinliğinin başarıyla yapıldığını belirterek, “Bu yıl etkinliğimize Pamukkale Belediyesi de destek verdi. Beyaz cennet Pamukkale’nin travertenlerinin önündeki alanda yapılan bu farkındalık oluşturma etkinliğimiz çok verimli oldu. Türkiye çapında dereceleri olan sporcularımız Poyraz Dursun ve Nehir Tokat simultane maç yaparak etkinliğimize destek verdi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye verdiği destek nedeniyle teşekkür ederim” dedi.
 
GENÇLERE DESTEĞİMİZ TAM
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise gençler için yapılan her türlü etkinliğe destek vermeye hazır olduklarını ifade ederek, “Satranç İl Temsilciliği’nin düzenlediği Sokakta Satranç Var etkinliğine biz de Pamukkale Belediyesi olarak destek verdik. Satranç her yerde oynanabilen bir oyun. Türkiye Satranç Federasyonu’nun bu konudaki farkındalık oluşturma çalışmalarına biz de destek olmaktan dolayı mutluyuz. Biz ilçemizde yaşayan geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz ve çocuklarımızın gelişimi için yapılacak her çalışmaya destek vermeye hazırız. Yaz aylarında çocuklarımıza yönelik satranç kursları açtık. Bu branşla gençlerin tanışmasını sağladık. Yapılan bu etkinlikte kurslarımıza katılan ve satranç öğrenen çocuklarımız da yer aldı. Sokakta satranç var etkinliğimiz Pamukkale travertenlerinin eteklerinde yapılarak farkındalık oluşturulması sağlanmış oldu. Etkinliğimize katılan tüm sporculara teşekkür ederim” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku