Pamukkale:
banner175
Pamukkale Belediyesi'nden sosyal market
Pamukkale Belediyesi, en önemli projelerinden biri olan “Sosyal Market” ile ilgili çalışmaları tamamladı. Geçen yıl kurulan Pamukkale Belediyesi Sosyal Market Derneği, Yönetim Kurulu’nda işadamı Ali Alaybeyoğlu, Pelitlibağ Mahalle Muhtarı Mesut Ünal, işadamı Ahmet Atıcı, Meclis Üyesi Alpaslan Albay, İşadamı Mehmet Öztürk ve işadamı Seyfi Başer yer alıyor. 
 
DERNEK KURULDU
İlçe sınırları içerisinde yaşayan ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlara ulaşarak onların var olan dertlerinin çözümünü hedefleyen “Pamukkale Sosyal Market” Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’ndeki ek binasında hizmet vermeye başladı. Gıda Bankacılığı çerçevesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların alışverişlerini yapabilmeleri için hazırlanan Sosyal Market’te alışveriş başladı. 68 mahallede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların tespit edilmesi ile başlayan süreç yapılan inceleme sonunda bu kişilere “Sosyal Kart” verilmesi ile devam ediyor. Bu çerçevede her ay 1000 puan yüklenen ihtiyaç sahibi vatandaşlar sosyal markete gelerek, ihtiyacı olan hemen her şeye ulaşabiliyor.
 
“EN İDDİALI PROJEMİZ”
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Sosyal Market Derneği’nin faaliyetleri arasında yer alan “Sosyal Market”in vatandaşların hizmetinde olduğunu söyledi. “İlk etapta 1000 aileye ulaşmayı hedefliyoruz” diyen Gürlesin, “Buradaki amaç ‘Komşusu açken, tok yatan bizden değildir’ Hadis-i Şerif’ine uygun olarak halkımıza dokunmak istiyoruz. Bu çerçevede gerçekten ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın tespit edilerek onların dertlerine derman olmaya çalışıyoruz.  En iddialı olduğumuz projelerden biri olan Sosyal Market’te sosyal kart verdiğimiz vatandaşlarımızın alış veriş yapmalarını sağlıyoruz. Bu markette para geçmiyor. Her ay düzenli olarak yüklenen 1000 puanla vatandaşlarımız neye ihtiyacı varsa onu alabiliyor” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku