Pamukkale:
banner175
Pamukkale Belediyesi'ne çevreci yaklaşım ödülü
Pamukkale Belediyesi yaptığı çalışmaların karşılığını almaya devam ediyor. Pamukkale Belediyesi, geçen hafta gerçekleşen CityExpo 9. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nda açtığı stantla belediye kategorisinde en güzel stant yarışmasında üçüncülük ödülü kazanmıştı. Ankara’da devam eden “Yerel Yönetimler Gençlik Festivali”nde Pamukkale Belediyesi, büyükşehir ilçe belediyeleri arasında yapılan yarışmada Seyir Tepesi Gençlik Vadisi Projesiyle ödüle layık görülmüştü. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan almıştı. 

Pamukkale Belediyesi bir önemli ödüle daha layık görüldü. Üyesi olduğu Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin “2021 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması”na Sağlıkçı Çevre kategorisinde Pamukkale Belediyesi, “Karasinekle Mücadeleye Çevreci Yaklaşım” adlı projesiyle katıldı. Karasinekle mücadelede kimyasal içermeyen, çevreye ve hayvanlara zarar vermeyen yer altı ve yer üstü kaynaklarının kirliliğinin önüne geçen yapışkan ip kullanılması Pamukkale Belediyesinin jüri özel ödül almasını sağladı.

ÖDÜLÜ BAŞKAN ÖRKİ ALDI
Bu yıl 12. Kez düzenlenen 2021 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’nın ödül töreni Antalya Muratpaşa Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşti. Sağlıklı Yaşam, Sosyal Sorumluluk, Sağlıkçı Çevre ve Şehir Planlama kategorilerinde 32 üye belediyeden 84 projeyi değerlendiren jüri, 17 belediyenin 22 projesini ödüle değer buldu. Düzenlenen törende Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye Sağlıkçı Çevre kategorisindeki “Karasinekle Mücadeleye Çevreci Yaklaşım” jüri özel ödülü Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal tarafından verildi.

ÖDÜLLER BİZİ MUTLU EDİYOR
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Türkiye’nin en büyük birliklerinden biri olan Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin düzenlediği yarışmaya Pamukkale Belediyesi olarak katılıp ödül almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. “Pandemi sürecinde bu tür birliklerin önemi daha da arttı” diyen Başkan Örki, “Bu süreçte Sağlıklı Kentler Birliği'nin de öncülüğünde pandemi ile mücadelede önemli çalışmalar yapıldı. Ulusal çapta düzenlenen yarışmalar daha çok belediyelerin örnek alması açısından önemli oluyor. Biz de belediye olarak bu yarışmaya katıldık. Çevreci bir yaklaşımla hem insan, hem hayvan hem de çevre sağlığına zarar vermeden uçkunla mücadele yöntemimiz jüri özel ödülüne layık görüldü. Şifa ve sağlıkla anılan bir belediye olarak Türkiye çapında düzenlenen bu yarışmadan da bir ödülle dönüyor olmak açıkçası bizleri mutlu ediyor. Bu vesile ile ödüllerin alınmasında gayretleri ile teşvik edici yönleri ile çalışkanlıklarıyla öne çıkan bütün personelimize yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah nice nice başarılara kavuşmayı diyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku