Pamukkale:
banner175
Pamukkale Belediyesi'nin 2022 yılı bütçesi belli oldu
Pamukkale Belediye Meclisi Ekim Ayı 2. oturumunda 2022 yılı tahmini bütçesi belli oldu. Belediye Başkanı Avni Örki’nin başkanlığında toplanan Belediye Meclisi’nde yapılan bütçe görüşmelerinde, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri de hazır bulundu.
 
Pamukkale Belediyesi’nin 2022 yılı bütçesi müdürlük bazında tek tek oylanarak detaylı şekilde ele alındı.
 
Pamukkale Belediyesi’nin 2022 yılı tahmini bütçesi 400 Milyon TL olarak kabul edildi. Bütçenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, göreve geldikleri ilk günden bu yana ilçede yaşayan vatandaşlara hizmet verdiklerini ifade ederek, “Pamukkalemiz için 2022 yılında harcanacak bütçemizi belirledik. 2022 yılındaki bütçemiz 400 milyon TL oldu. Bugün onaylanan bütçemiz halkımıza hizmet olarak geri dönecektir. Rabbim bu hizmetleri kazasız belasız bir şekilde vatandaşlarımıza iletmeyi bizlere nasip etsin. Başta meclis üyelerimiz olmak üzere halkımız için hizmet üreten Belediye Başkan Yardımcılarımız ile Pamukkale Belediyemizin her kademesinde yer alan mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Gelecek yıl kullanılacak olan bütçemiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku