Pamukkale:
banner175
Pamukkale Belediyesi'nin dezenfekte çalışmaları devam ediyor

Dünyayı etkisi altına alan ve can almaya devam eden koronavirüsten korunmak için yoğun mesai yapan Pamukkale Belediyesi, bugüne kadar tüm kamu binaları, okullar, hizmet binaları, özel araçlar gibi insanların bulunduğu yerleri dezenfekte etti. Haftanın her günü kurulan pazar yerlerinde de 65 yaş üstü vatandaşlara alışveriş konusunda yardımcı olmaya devam ediyor. Bu çalışmalar devam ederken özelikle pazar yerlerinde vatandaşları kullanması için el dezenfekte noktaları oluşturuldu. Her gün ilçenin farklı mahallelerinde kurulan pazarlara götürülecek olan dezenfekte noktaları vatandaşlardan tam not aldı. Zahir Güler Pamukkale Belediyesi’nin uygulamasının yerinde olduğunu söyleyerek, “Bu hizmetten dolayı teşekkür ederim. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Başta Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki olmak üzere herkese teşekkür ederim” dedi. Alparslan Kaya ise pazarlarda el dezenfekte uygulamasının önemli olduğunu ifade ederek, “Pazara geldiğimde Pamukkale Belediyesi’nin el dezenfekte noktasını görmek beni memnun etti. Çünkü bu günlerde temizlik çok önemli. Bu uygulamayı düşünen ve uygulayan Pamukkale Belediyesine ve başkan Avni Örki’ye teşekkür ediyorum” diye konuştu. Pazar esnaflarından Murat Parın ise pazarda bu uygulamanın gerekli olduğunu söyleyerek, “Pamukkale Belediyesi bu uygulamasıyla vatandaşlara önemli bir hizmet sağlamış oldu. Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi. Yine pazar esnaflarından Gülşah Tekbaş da “Belediyemizin bu uygulaması çok sağlıklı. Çok iyi oldu. Hem pazarcılar hem de vatandaşlar bu hizmetten faydalanıyor. Pamukkale Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” diye konuştu. Ayrıca koronavirüs önlemleri çerçevesinde Pamukkale Belediyesi’nin tüm hizmet binalarına el dezenfekte makinesi takıldı. Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki ana hizmet binası ile Deliktaş ve Atatürk Caddesi’ndeki hizmet binalarında hem çalışanlar hem de vatandaşların kullanılması için dezenfekte makinesi hizmete sunuldu.
 
UYARILARA MUTLAKA UYUN
 
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçe genelinde dezenfekte işlemlerinin aralıksız devam ettiğini belirterek, “Koronavirüs tehlikesinin ortaya çıktığı ilk günden bu yana 7 gün 24 saat esasıyla halkımızın yanındayız. Başta kamu binaları ve okullar olmak üzere halkın kullanımında olan her yeri dezenfekte ettik. Ayrıca vatandaşlarımızın özel araçları ücretsiz olarak dezenfekte edildi. 65 yaş üstü vatandaşlarımızın pazar yerlerine girip risk almaması için özel ekiplerimizle onlara yardımcı olduk. Bunun yanında ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza erzak yardımında bulunduk. İlçemizde kurulan pazarlara gelen esnaf ve vatandaşlarımızın kullanması için dezenfekte noktaları oluşturduk. Bu noktalar seyyar halde ve nerede pazar varsa oraya götürülerek halkımızın bu hizmetten faydalanması sağlanıyor. Hem çalışanlarımız hem de vatandaşlarımızın sağlığı için belediye hizmet binalarımızın her yerine el dezenfektesi için noktalar oluşturduk. Pamukkale Belediyesi olarak halkımızın sağlığı için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah bu sıkıntılı zamanları geride bırakarak sağlıklı günlere ulaşacağız” dedi.  
 
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku