Pamukkale:
banner175
Pamukkale Belediyesi'nin iftar sofrası Karakova'da kuruldu
 Pamukkale Belediyesi çeşitli mahallelerde iftar sofraları kurarak vatandaşların farklı bir Ramazan geçirmesini sağlıyor. Binlerce Karakovalı ve çevre mahalle sakinlerinin katıldığı iftar yemeğine Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut, Pamukkale İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Öztürk, Milliyetçi Hareket Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Av. Mehmet Ali Yılmaz ve Karakova Muhtarı Hasan Özdemir de katıldı. Karakova Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleşen iftarda akşam ezanıyla birlikte yapılan dua ile oruçlar açıldı.
 
KARAKOVA BÖYLE ETKİNLİK GÖRMEDİ
 
Pamukkale Belediyesinin iftar yemeğinde konuşan Karakova Mahalle Muhtarı Hasan Özdemir, “Karakova Karakova olalı böyle etkinlik görmedi. Bu güzel buluşmayı organize eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye çok teşekkür ederim. Herkese hayırlı Ramazanlar dilerim” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Av. Mehmet Ali Yılmaz da burada yaptığı konuşmada, “Tüm Pamukkaleli vatandaşlarımıza hayırlı ramazanlar dilerim. Ramazan ayı tüm vatandaşlarımıza bolluk, bereket ve güzellikler getirsin. Bu güzel iftar sofrasını vatandaşlarımıza açan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye çok teşekkür ederim” diye konuştu.
 
MUTLULUĞUNUZU ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, bu iftar sofrasında Pamukkale ilçemiz ve Karakova mahallemiz için çalışan kişilerin bir arada olduğunu ifade ederek, “Gönül soframız için yaptığımız davete icabet eden kıymetli vatandaşlarımıza ve değerli misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. İftar sofrasındaki coşku bir başka oluyor. İnsan kendi köyüne geldiğinde, çocukluk çağındaki arkadaşlarını, dostlarını ve büyüklerini görünce mutlu oluyor. Şuan iftarımızı gerçekleştirdiğimiz kapalı pazar yerimizin açılışını yapmak nasip olmadı. Ama burada iftar sofrasında bir araya gelmek nasip oldu. Bu tesis inşallah sizin mutluluğunuzu artıracak güzel etkinliklere ev sahipliği yapacak. Burada böyle güzel iftar sofralarının yanı sıra düğün, mevlit ve sünnet gibi etkinlikler de düzenlenebilecek. Bir kez daha başta Karakovalı vatandaşlarımız olmak üzere tüm halkımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi. Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut ise Denizli’de Ramazan’ın bir başka güzel yaşandığını belirterek, “Denizli’mizde hem Büyükşehir Belediyemiz ve Pamukkale Belediyemiz iftar sofralarını açarak vatandaşlarımızı bir araya getiriyor. Ramazan ayının güzellikleri paylaştıkça çoğalıyor. Bu sofralarımızda neşe içinde orucumuzu açmak nasip oldu. Bu güzel iftar sofrası ve ortam için Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki’ye teşekkür ederim” diye konuştu. İftarın ardından Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve Pamukkale İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Öztürk, Karakova mahallesinde yaşayan 1993 yılında Bingöl’de 33 erin şehit olduğu terörist saldırısından yaralı olarak kurtulan gazi Erdal Özdemir’i hanesinde ziyaret etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku