Pamukkale:
banner175
Pamukkale Belediyesi'nin Kızılay'a desteği sürüyor
 Türk Kızılay’ının ‘Sensiz Olmaz’ sloganıyla yürüttüğü ülke genelindeki kan bağışı kampanyasına Pamukkale Belediyesi çalışanları kan bağışında bulunarak destek verdi. Kızılay Kan Bağışı tırı, Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki ana hizmet binasında açıldı. Belediye çalışanları da gün içerisinde mesailerini aksatmadan gönüllülük esasıyla kan bağışında bulundular.
 
BELEDİYE PERSONELİ TEŞEKKÜR ETTİ
Pamukkale Belediye personeli, Belediye Başkanı Avni Örki’nin Kızılay’a her zaman destek vermesinden dolayı mutlu olduklarını ederek, işlerini aksatmadan gönüllü olarak kan bağışında bulunmanın huzurunu yaşadıklarını söyledi. Ayrıca kan bağışında bulunan çalışanlar, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye Kızılay’a verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
 
KIZILAY DESTEK VERMEKTEN MUTLUYUZ
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, kan bağışının gerçekten önemli olduğunu ifade ederek, “Pamukkale Belediyesi olarak Türk Kızılay’ına desteğimiz her zaman sürecektir. Belediye çalışanlarımız kan bağışı tırının YSE’deki ana hizmet binamızda olmasından da oldukça memnun. İşlerini aksatmadan gönüllülük esasına göre kolaylıkla kan bağışında bulunabiliyorlar. Çalışanlarımızın ilgisi oldukça güzel. Bazen belediyemize gelen vatandaşlarımızdan da kan bağışında bulunan oluyor. Kan bağışını gerçekten önemsemek gerekiyor. Sonuçta bir canın kurtulmasına destek olunuyor. İnsanlık vazifelerimizden biri diye düşünüyorum. Hayat kurtarmaya yardımcı oluyoruz. Bu düşüncelerle herkesi sağlıkları elverdikçe kan bağışında bulunmaya davet ediyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku