Pamukkale:
banner175
Pamukkale Belediyesporlu Bahadır Emer Isparta'dan madalyayla döndü
 Pamukkale Belediyespor çeşitli branşlarda başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Halterde hafta sonunda Isparta’da Gençler Okullararası Halter Türkiye Şampiyonası’nda ülke genelinden yüzlerce sporcu mücadele verdi.
 
Şampiyonada Pamukkale Belediyespor adına yarışan 81 kilogram sporcusu Bahadır Emer, koparmada 98 kilogram, silkmede de 120 kilogram kaldırarak toplamda 218 kilogramla 23 sporcu arasında Türkiye üçüncüsü oldu.
 
Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, her branşta başarılar elde edildiğini ifade ederek, “Son olarak Isparta’da yapılan Gençler Türkiye Halter Şampiyonası’nda sporcumuz Bahadır Emer güçlü rakipler arasında üçüncülüğü elde etti. Biz Pamukkale Belediyespor çatısı altında bulunan sporcuların başarılı olması için gereken ne varsa yapıyoruz. Bir kez daha sporcumuzu kutlar, başarılarının devamını dilerim” dedi.
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku