Pamukkale:
banner175
Pamukkale Belediyesporlu isimlerden 11 madalya
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin de bizzat açılışına katıldığı, Pamukkale Belediyesinin katkılarıyla “4. İllerarası Denizli Kick Boks Ligi” müsabakaları Hasan Güngör Spor Salonu’nda düzenlendi. Pamukkale Belediyesporlu 3 sporcu Nazife Güçlü, Mehmet Eyüp Saka ve Görkem Duman da madalya için turnuvada yer aldı. Pamukkale Belediyesporlu 2 kick bokscu 1 gümüş ve 1 bronz madalya ile turnuvayı tamamladı. 79 kg Low Kick kategorisinde mavi beyazlı kulüp için mücadele eden Görkem Duman ikinci olarak gümüş madalyayı kazanırken, 70 kg Low Kick kategorisinde Mehmet Eyüp Saka bronz madalyanın sahibi oldu.
DART VE YAĞLI GÜREŞTEN MADALYA GELDİ
Pamukkale’de gençlerin spor yapmasına olanak sağlamak amacıyla kurulan Pamukkale Belediyespor Kulübü’nün dartçıları Ankara'da gerçekleşen Şehit Eren Bülbül Türkiye Dart Şampiyonasında 1 altın, 2 gümüş ile 5 bronz madalyanın sahibi oldu. Yıldız kızlar kategorisinde yarışan Esma Doğan Türkiye birincisi olarak altın madalya; minikler kategorisinde Bekir Enes Altıntaş gümüş madalya; yıldız kızlar kategorisinde de gümüş madalya Pınar Önay’ın oldu. Yıldız erkeklerde Ömer Türkarslan ve Harun Salih Turgut Türkiye üçüncüsü olurken, büyükler kategorisinde yarışan Emin Furkan Şahin de bronz madalyanın sahibi oldu. Genç kızlar da yarışan Pınar Önay ve genç erkekler de yarışan Harun Salih Turgut Türkiye üçüncüsü oldu. Pamukkale Belediyesporun yağlı güreşçileri de, Manisa’da bu yıl 7’ncisi düzenlenen Yuntdağı Yağlı Güreşleri’ne katıldı. Yuntdağı Yağlı Güreşleri’ne 63’ü baş boyda olmak üzere 500’e yakın sporcu katılırken, Pamukkale Belediyespor’u temsilen küçük orta küçük boyda mücadele eden Yunus Emre Sakallı ikinci olarak gümüş madalya kazandı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku