Pamukkale:
banner175
Pamukkale'de balon turları başladı
Pamukkale’de bir dönem denenen ama sorunlar nedeniyle durdurulan balon uçuşları, tüm gerekenler yapıldıktan ve alltyapısı hazırlandıktan sonra tekrar başladı.
 
Bugün protokol ve gazetecileri uçuracak iki balon şişirildi ama sis nedeniyle havalanamadı. İlk uçuş için düzenlenen mini törende, projenin hayata geçmesinde önemli girişimleri bulunan Vali Altıparmak, “Pamukkale’de onlarca balonun kalkması ve bir bütünsellik arz etmesi muhteşem bir güzellik oluşturacak. Aynı zamanda balon teknolojisiyle Denizli’deki gençlerimizi tanıştırmış olacağız. Balon turizminde de GEKA’ya da çok teşekkür ederiz kendileri bu uçuşlar için 450 bir lira katkı sağladı” dedi.
 
Pamukkale’de balon uçuşu yapan ilk firma olan Kapadokya Kaya Balloons İşletmenin Müdürü Nejat Öksüz, Denizli’de de bir şube açmak istediklerini söyledi. Pamukkale Üniversitesi’nde açılacak sivil havacılık bölümüyle, balon pilotları yetiştirilecek, bölgeye kurulacak merkezle de balonların tamiri yapılacak. Bunun için de Denizli’den eleman alımı yapılacak.
 
UÇUŞLAR 45 DAKİKA SÜRECEK
Pamukkale’de gelecek zamanlarda 6 firmaya ait 18 balonun havalanacağı belirtilirken, uçuş zamanının 45 dakika olduğu açıklandı. Balon içerisindeki kapasitenin ise 16 ila 18 kişi arasında değiştiği kaydedildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku