Pamukkale:
banner175
Pamukkale'de bir mahallede daha üstyapı çalışması tamamlandı
 Pamukkale Belediyesi, Denizli Büyükşehir Belediyesinin altyapı çalışmalarını tamamladığı mahallelerden olan Anafartalar Mahallesi’ndeki üstyapı çalışmalarını 7 ay gibi kısa bir sürede tamamladı. Anafartalar Mahallesi’nde, 2021 yılının Aralık ayının sonlarında başlayan çalışmalar, 2022 yılının Haziran ayının sonu itibariyle tamamlandı. Toplam 140’a yakın sokakta, 33 bin metrekare kaldırım, 25 bin 400 metre beton bordür, 156 bin metrekare beton parke yol ile 570 ton asfalt imalatı gerçekleştirildi. 
ANAFARTALAR, VAAT EDİLEN SÜREDEN ÖNCE BİTİRİLDİ
Pamukkale Belediyesi’nce Anafartalar Mahallesi’ndeki, son asfalt çalışmasını takip eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, mahalledeki üstyapı çalışmalarının vaat edilen süreden önce bitirildiğine dikkat çekti. Başkan Örki, “Anafartalar Mahallesindeyiz. Bundan yaklaşık 7 ay önce başlamış olduğumuz yol çalışmalarının bugün itibariyle sonuna geldik. Hem de 2023 yılının Şubat ayında bitmesi vaat edilmiş olan işimizi, 2022 yılının Haziran ayının sonu itibariyle bitirmiş olduk. Yaklaşık 140 sokakta ve yaklaşık 220 bin metrekarelik alanda, sıcak asfalt, kaldırım kilit parke taşı, yollarımızdaki kilit taşı döşemeleri ve beton bordür çalışmalarının her birisi bugün itibariyle bitmiş olacak. Ama tabi ki rötuş yapma çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Nedir bu rötuş yapma çalışmaları, çalışmalarımız esnasında verilmiş hasarlar varsa onların tamamlanması, DESKİ, Enerya elektrik gibi firmalara ait yer altında kalmış olan hatların baca dediğimiz kısımlarını sıfırlama çalışmalarımızı bir süre daha sürdüreceğiz. Hedefimiz kurban bayramı itibariyle bu mahallemizdeki bütün bu işleri tamamlamış olmak” dedi. Anafartalar Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlara teşekkür eden Belediye Başkanı Avni Örki, “Bu kadar sıkıntıya, yaşadığımız pandemi süreçlerine rağmen, biz hiçbir bahanenin arkasına saklanmadık. Elimizde birçok bahane vardı. Ancak biz mazeret ürütmeye gelmedik. Biz vatandaşımızın çözülemez denilen, yapılamaz denilen işlerini bahanesiz ve çok süratli bir şekilde halletmek üzere bu görevlere getirildik. Allah’ımıza bin şükür kazasız belasız bir şekilde bu devasa mahallemizdeki 140’a yakın sokağımızın her birisini mimarından, mühendisine, şoföründen, işçisine tüm emekçi kardeşlerimiz tek tek nakış nakış işlediler. Çok şükür vatandaşımız da bizlere bu süreçte çok ciddi destek oldu. Çünkü altyapı ve sonrasında da üstyapı demek gerçekten sabır gerektiren bir iş. Vatandaşlarımız o güzel sabrı gösterdiler ve sabrın sonunda da bu güzel sokaklarımıza kavuştuk. Ben tüm emeği geçen personelime, sabır gösteren ve sabrıyla bizleri yüreklendiren bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız mahallemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku