Pamukkale:
banner175
Pamukkale'de çocuk şenlikleri sürüyor
Pamukkale Belediyesi’nin çocuklara yönelik faaliyetleri kapsamında hazırlanan “Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği tüm hızıyla devam ediyor. İlki 19 Temmuz’da Pamukkale mahallesinde başlayan ve çocukların yaz tatilinde unutulmaz anlar yaşaması hedeflenen şenlik, yüzleri güldürüyor. Her gün farklı mahallede gerçekleşen “Mahallemizde Şenlik Var” programında bu kez adres Fatih mahallesi oldu. Kapalı Pazar yerindeki şenlikte yüzlerce çocuk Pamukkale Belediyesi tarafından kurulan oyun parklarında eğlenirken, farklı eğitici oyunlarla da keyifli anlar yaşadı. Aileler de çocuklara eşlik ederken, şenlik alanında pamuk şeker, soğuk meşrubat ve patlamış mısır Pamukkale Belediyesi tarafından ikram edildi. Çocuklar arasında düzenlenen yarışmalarda büyük heyecan yaşanırken, yarışmalarda birinci olan çocuklara eğitim seti hediye edildi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, şenlik alanını ziyaret ederek çocuklar ve aileleri ile selamlaştı. Başkan Örki’yi şenlikte çocuklar ve vatandaşlar yoğun ilgiyle karşılarken, katılımcılar hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Pamukkale Belediyesi ‘’Mahallemizde şenlik var’’ etkinlikleri Kurban Bayramı’na kadar her gün farklı mahallelerde gerçekleşmeye devam edecek.
 


“SİZLERİN MUTLULUĞU İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
 
Şenlik sırasında sahneye çıkarak yarışmalarda ödül alan çocuklara hediye takdim eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, şenliğe katılan ailelere teşekkür etti. Pamukkale’nin mutlu insanların yaşadığı bir kent olması için çalıştıklarını ifade eden Başkan Örki, “Sıcak bir akşamda sizlerle buluştuk. Ama şunu söyleyeyim; eğer kış vakti buluşmuş olsaydık hiç üşümezdik, çünkü şu anda bu çocuklarımızın sıcak yüzü, velilerin o mutlulukla bakan yüzleri içimizi ısıtıyor. Ne dedik? Pamukkale Belediyesi mutlu, huzurlu insanların yaşadığı bir yer olacak dedik. Pamukkale Belediyemize gelen insanlar, dışarıdan gelenler özellikle, bu ilçedeki insanların yüzü hep gülüyor desinler dedik. Şimdi geldiğimiz noktada bakıyorum maşallah cıvıl cıvıl çocuk sesleri içerisinde anneler, babalar mutlu güzel bir buluşmaya imza atmışız. İnşallah önümüzdeki süreçte bu ve benzeri etkinliklerimizi artırarak devam edeceğiz. Çocuklar mutluysa anneler, babalar mutlu ve böylece bütün bireyler, toplumun her kesimi mutlu. Bizler sizlerin mutluluğu için hiç durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku