Pamukkale:
banner175
Pamukkale'de Dönüşüm Seninle Başlıyor Projesi tüm hızıyla devam ediyor
Denizli’nin ekonomik ve sosyal hayatının geliştirilmesi anlamında her daim yüksek sorumluluk bilinciyle hareket eden DEGİAD, kısa sürede kent genelinde büyük ses getiren Pamukkale’de Dönüşüm Seninle Başlıyor Projesi’ne imza atmıştı. Bu projeyle dünyanın beyaz cenneti, kültür ve turizm alanındaki eşsiz güzelliği Pamukkale’nin yenilenmesi ve kalkınması hedefleniyor.
 
Pamukkale’de Dönüşüm Seninle Başlıyor Projesi kapsamında ilk etabı tamamlayan DEGİAD, ikinci etap için çalışmalara başladı. 
 
İlk etapta 51 projenin katılımıyla yaşayan Pamukkale Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması düzenlenmişti. 
 
DEGİAD, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi’nin de desteğiyle “DEGİAD Yaşayan Pamukkale Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması” gerçekleştirmişti. Pamukkale’de Dönüşüm Seninle Başlıyor Projesi kapsamında düzenlenen bir mimari fikir yarışması olan etkinlik ile Denizli’nin gözbebeği, doğa harikası, UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan turizm beldesi Pamukkale’nin sahip olduğu turizm potansiyelinin hak ettiği şekilde ekonomiye ve refaha tahvil edilemediği endişesiyle kamuoyunda bir farkındalık ve bilinçlenme oluşturulması hedeflenmişti. 
51 projenin katılımıyla gerçekleştirilen Pamukkale Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması kapsamında DEGİAD 1. 2. ve 3.’lük Ödülü, DEGİAD Mansiyon beş ayrı ödül ve DEGİAD Satın Almaya Değer Görülen ödülü ile 2 öğrenci için Jüri Katılım Ödülü verilmişti.
 
Pamukkale Köyü Projesi çalışma grubunun kurulmasıyla birlikte Pamukkale’de Dönüşüm Seninle Başlıyor Projesi’nin 2. etap hazırlıklarına başlandı. 
 
Proje kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam eden DEGİAD İş ve Genel Projeler Komisyonu tarafından Pamukkale Köyü Projesi Çalışma Grubu kuruldu. İlk toplantısını 28 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştiren çalışma grubu, DEGİAD üyesi mimarlar ile DEGİAD Yönetim Kurulu üyelerinin bulunduğu İş ve Genel Projeler Komisyonu üyelerinden oluşuyor. Çalışma grubunda; DEGİAD üyeleri Mimar Nedim Öz, Mimar Ezgi San ve Yüksek Mimar İrem Selçuk ile DEGİAD yönetim kurulu ve İş ve Genel Projeler komisyonu üyeleri Cahide Fenli Akman, Dr. Öğr. Üyesi Mimar Halit Coza ve Emin Terzioğlu yer alıyor.
 
Pamukkale’de Dönüşüm Seninle Başlıyor Projesinin 2. Etabının hazırlıklarına başlayan çalışma grubu, önümüzdeki dönemlerde Pamukkale Köyü’nün yeniden canlandırılmasına yönelik heyecan verici çalışmalara imza atmayı hedefliyor. 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku