Pamukkale:
banner175
Pamukkale'de gönül sofrası İncilipınar ve Akhan'da kuruldu
Mübarek Ramazan ayında Pamukkale Belediyesi, vatandaşları iftar sofralarında buluşturmaya devam ederken, bu hafta başında iftar sofraları İncilipınar Kapalı Pazar Yeri ile Akhan Kapalı Pazar Yeri’nde kuruldu. İftar yemeklerine binlerce mahalle sakini katılırken, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye eşi Nur Örki de eşlik etti. Her iki mahallede de düzenlenen iftarlarda Belediye Başkanı Avni Örki, vatandaşlarla tek tek sohbet ederek, hatıra fotoğrafları çektirdi.
İNCİLİPINAR VE AKHAN’LILAR TEŞEKKÜR ETTİ
Pamukkale Belediyesinin gönül sofrasına ev sahipliği yapan İncilipınar Mahalle Muhtarı Kadir Göksu ile Akhan Mahalle Muhtarı Orhan Genç, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye mahallelerine düzenlediği iftar yemeği için teşekkür ettiler. Mahalle muhtarları, “Pandemi sürecinin ardından mahalle sakinlerimiz komşularıyla, eş, dost yakınlarıyla belediyemizin gönül sofrasında buluşma imkanı sunuldu. Bu Mübarek ayın en güzel buluşmaları iftar sofraları oluyor. Bu güzel buluşmaya vesile olan Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki’ye teşekkür ediyoruz” dediler. İncilipınar Mahallesi sakinlerinden, Ahmet Ayrancı, “Durumu olmayan vatandaşlarımız var hem onlar için güzel bir şey hem de bir araya gelme fırsatı buluyoruz. Bu çok güzel bir şey. Avni Örki başkanımızı çok seviyorum, teşekkür ederiz” dedi. Attila Özer de, “İncilipınar Mahallesi sakini olarak, Ramazan ayı bildiğiniz gibi bereket ayı olarak nitelendirildiği için bizlerde ailemizle, arkadaşlarımızla buraya geldik. Çok güzel bir alan. Aslında insanlar bu gönül sofrasında hep birlikte bir araya gelerek maneviyatı yaşıyorlar. Bizler de gönül sofrasında yer aldığımız için çok mutluyuz. Pamukkale Belediye Başkanımıza da çok teşekkür ediyoruz. Her mahallede böyle gönül sofralarının kurulması bizler için de çok güzel oluyor. Bu ayın tüm Müslümanlar Alemi için bereketli olmasını diliyorum. Belediye başkanımıza da çok teşekkür ediyorum böyle gönül sofralarını kurmaya devam ettiği için” diye konuştu. Akhan Mahallesi sakinlerinden Memiş Sağlam ile Adem Biçici de, “Mahalle sakinleri olarak güzel bir buluşma imkanı oldu. Mübarek Ramazan ayının da anlamı bu zaten. Bu anlamı büyük güzel buluşmaya vesile olan Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki’ye çok teşekkür ediyoruz” dediler.
“ÖZLEDİĞİMİZ GÜNLERE KAVUŞTUK”
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Ramazan ayının ilk gününden itibaren Pamukkale ilçesinin mahallelerinde iftar sofraları kurmaya başladıklarını ifade ederek, “Mübarek Ramazan ayının bu güzel buluşmalarını özlemiştik. Özlediğimiz günlere kavuştuk. Mahallelerimizde kurduğumuz gönül sofralarında komşumuzla, eş, dost, yakınlarımızla bir araya gelme fırsatı bulmuş olduk. Her akşam ayrı bir güzelliğe şahit oluyoruz. Günlük hayatımızın koşuşturmasından fırsat bulamadığımız dostlarımızla aynı sofrada buluşmak ne güzel bir mutluluktur. Rabbim, bu sofralarımızın bereketini artırsın, bu güzel buluşmalarımızı daim etsin. Nice Ramazan aylarında, gönül sofralarında buluşmak dileğiyle” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku