Pamukkale:
banner175
Pamukkale'de her yer kamera oluyor
Pamukkale Belediyesi, Denizli Valiliği ile yaptığı 1.etap MOBESE çalışmasının ardından bugün 2. ve 3. Etaplar için protokol imzaladı.
İmzaladığı 1. Etap MOBESE protokolüyle 7 mahalleye 108 güvenlik kamerası kazandıran Pamukkale Belediyesi, 2. ve 3. Etaplar için bugün protokole imza koydu. Valilik makamı toplantı salonundaki protokole Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Denizli Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cengiz Yıldız, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir katıldı.
 
Protokole ilişkin bilgi veren Vali Dr. Ahmet Altıparmak, “1 etapta 7 mahallemize 108 kamera takılmıştı. Bugün 2. Ve 3. Protokolleri imzalamak için buradayız. Bu kapsamda Pamukkale Belediyemiz 2 etap için 11 mahalleye 133 kamera kuracak. 3 etap için ise 14 mahallede 147 kamera kurulacak. Bu etapların sonunda 42 mahallemize toplam 593 kamera kurulmuş olacak. İstatistiklere baktığımızda da Pamukkale Belediyesi’nin bu projesinin ardından olaylarda yüzde 70’e yakın bir azalma kaydedilmiş. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
 
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin “Bu projenin tamamlanmasıyla ilçe sınırlarımız içindeki emniyet müdürlüğü bölgesi alanı olan 42 mahallemiz ile Jandarma Bölgesi olan 26 mahallemiz kameralarla donatılmış olacak” diye konuştu.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku