Pamukkale:
banner175
Pamukkale'de koronavirüs denetimleri aralıksız devam ediyor
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Son zamanlarda ülke genelinde artan koronavirüs vakalarının önüne geçmek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Bundan dolayı denetimlerimizi hiç ihmal etmiyoruz” dedi.
Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri koronavirüs denetimlerini aralıksız sürdürüyor. İlçe genelinde faaliyet gösteren kafe, kahvehane ve eğlence merkezleri gibi vatandaşların vakit geçirdikleri işletmeler tek tek dolaşılarak koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlere uyulup uyulmadığı kontrol ediliyor. Maske, mesafe ve hijyen konularında işyerlerinin ve vatandaşların uyması gereken kurallar hatırlatılarak esnaflar denetleniyor. Bunun yanında ekipler müzik yayını yasağı konusunda esnaflara uyarılarda da bulunuyor. Denetimlerde işletmelerin ruhsat ve diğer belgelerinin kontrolü de sağlanıyor.

“SALGIN BİTENE KADAR SIKI DENETİMLERİMİZ DEVAM EDECEK”
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, koronavirüs salgınına karşı mücadelenin ve denetimlerin sıkı bir şekilde devam ettiklerini belirterek, “Koronavirüs pandemisi süreci başladığı günden bu yana ilçe genelinde dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarımızın yanında vatandaşların toplu kullanım alanlarının denetimlerini de hiç ihmal etmedik. Koronavirüs salgını hala devam ediyor. Bu salgın tehlikesi tamamen bitene kadar sıkı denetimlerimiz ve dezenfekte çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Son zamanlarda ülke genelinde tekrar artan koronavirüs vakalarının önüne geçmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Bizler yerel idareciler olarak vatandaşlarımızın sağlığını düşünmek zorundayız. Vatandaşlarımızdan maske, mesafe ve hijyen konularına azami uymasını rica ediyoruz. İnşallah bu günleri de en kısa zamanda geride bırakacağız” dedi.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku