Pamukkale:
banner175
Pamukkale'de Pati Festivali yapılacak
Pamukkale Belediyesi ile Sempati Hayvanları Koruma Derneği iş birliği ile düzenlenecek olan “Denizli Pati Festivali”nde elde edilen gelirler, sokak hayvanlarının tedavisine ve mama ihtiyaçlarını karşılamada kullanılacak. Tüm hayvan dostlarıyla birlikte, çocukların hayvanlarla dost olup, oyun havuzunda eğlenerek, çeşitli ikramlarla keyifli bir gün geçirebilecekleri ‘Denizli Pati Festivali’ 21 Temmuz 2019 Pazar günü, 14.00 ila 19.30 saatleri arasında Kınıklı Mahallesi 6007 Sokak (Mimarlar Sokak)’ta bulunan AKUT Park’ta eski adıyla Saklı Bahçe’de düzenlenecek. Köpekler için stil ve diğer yarışmaların da olacağı festivalde, yarışmalara katılmak isteyen katılımcıların etkinlik öncesinde Sempati Hayvanları Koruma Derneği’ne kayıtlarına yaptırmaları gerekiyor. Can dost sahiplenmek isteyen hayvan dostları için standın da olacağı, girişlerin ücretsiz olduğu festival tüm Denizli Halkı’na açık olacak.
 
“ÇOCUKLARIMIZA HAYVAN SEVGİSİNİ AŞILAMAK ÖNEMLİ”
“Çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamak önemli” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, etkinlikte çocuklar için oyun parklarının kurulacağını belirterek, “Hayvan dostlarının bir araya gelerek eğlenerek, sokak hayvanlarımıza yardımcı olmanın mutluluğunu yaşayacağız. Hayvan haklarına ilişkin farkındalık yaratmak ve çocuklarımızı hayvan sevgisini aşılama fırsatını da bulacağımız etkinliğimize tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku