Pamukkale:
banner175
Pamukkale'de ralli heyecanı
Denizli Valiliği, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale Belediyesi ve Denizli Ticaret Odası'nın destekleri, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun onayı ve Ege Otomobil Sporları Kulübü'nün sportif organizasyonuyla yapılan Pamukkale Rallisi başladı. Ülke genelinde çok önemli sürücülerin katıldığı Pamukkale Rallisi’nin sembolik startı 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda verildi. Programa AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Nilgün Ök, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Burada konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, sporun her türüne destek verdiklerine ifade ederek, “Pamukkale gibi bir değeri Dünya’ya tanıtmak amacıyla bu tür etkinlikleri düzenliyoruz. Pamukkale Rallisi bunların en önemlilerinden biri. Buraya ülkenin çok önemli pilotları geliyor. Amacımız bu tür etkinliklerle Denizli’ye ve Pamukkale’ye gelen turist sayısının artmasını sağlamak. 2 gün boyunca Denizli Pamukkale Rallisi ile adrenalin dolu anlara sahne olacak. Bu etkinlikte bize destek veren başta Denizli Valiliği ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.
 


PAMUKKALE TURİZMİN LOKOMOTİFİDİR
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise “Pamukkale Rallisi’ne emek veren Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve ekibiyle tüm paydaşlara teşekkür ederim. Denizli yerli ve yabancı turizm alternatiflerinin çoğaldığı bir şehir. Bu kente turist olarak gelecek olanlar Denizli Kayak Merkezi’nden, Denizli Teleferik’e, Pamukkale’den Karahayıt’a kadar bir çok alternatife sahip. Pamukkale turizmin lokomotifidir. Pamukkale’nin adını hem Türkiye’ye hem de Dünya’ya duyurmak için yapılacak her şeye biz destek vermeye hazırız. Bu ralliyi gerçekleştiren Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür ediyorum. Rallinin kazasız belasız tamamlanmasını temenni ederim” dedi. Konuşmanın ardından 40 aracın katıldığı Pamukkale Rallisi’nin startı protokol üyeleri tarafından verildi.
 


AKVADİ ŞENLENDİ
Ralli araçlarının yoğun ilgi çektiği startın ardından program Akvadi’deki özel seyirci etabı ile devam etti. Pamukkale Rallisi’nin Akvadi özel seyirci etabı ile ilgili Pamukkale Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi. Ralli alanının hemen yanında kurulan çocuk oyun alanlarında çocuklar eğlenceli zaman geçirme imkanı buldu. Yüz boyama, halat çekme yarışı, palyaço ve Havicat-Karagöz gösteri ile birlikte çeşitli ikramlarla çocukların yüzleri güldü. Aynı alanda Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Sanatçısı Işıl Koç, vatandaşlara müzik ziyafeti çekti. Akvadi Parkı’nda Pamukkale Rallisi’ne katılan araçların gösterileri de büyük ilgi gördü.
 


PAMUKKALE ÖZEL ETABI TOZU DUMANA KATTI
Pamukkale Rallisi’nde heyecan Pamukkale’deki seyirci özel etabıyla devam etti. Pamukkale Güney Kapısı girişindeki özel olarak hazırlanan alanda araç sürücüleri hünerlerini sergilerken adeta tozu dumana kattılar. Denizli protokolü de bu etaba büyük ilgi gösterdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Pamukkale Özel Etabı’nda ralli araçlarına binerek yardımcı pilot oldu, adrenalin dolu anlar yaşadılar.  Renkli görüntülerin yaşandığı etap, çok sayıda ralli sever ve beyaz cennete gelen turistler tarafından ilgiyle izlendi.
 
RALLİ HEYECANI DEVAM EDECEK
Pamukkale Rallisi, Pazar günü koşulacak etaplarla devam edecek. Sabah 10.13’de Hierapolis etabında 40 araç ve sürücüsü en iyi zamanı elde edebilmek için mücadele edecek. Horoz etabı ve Pamukkale etapları ile devam edecek olan heyecanda dereceye girecek olan pilotlar Pamukkale Belediyesi Kocaçukur Tesisleri’nde düzenlenecek törenle ödüllerini alacak. Pamukkale Rallisi, Pamukkale’de gerçekleşen balon ve yamaç paraşütünden de izlenebilecek olması nedeniyle ilklerin yaşanacağı bir etkinlik olacak.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku