Pamukkale:
banner175
Pamukkale'de yaz kursları tamamlanıyor
Pamukkale Belediyesi, tüm dünya ile birlikte yaşanan Koronavirüs salgını sonrasında, yaz aylarının başlarında normalleşme sürecine geçildikten sonra açtığı yaz kurslarını birer birer tamamlamaya başladı. Hijyen, sosyal mesafe, maske gibi kurallar dikkate alınarak gerçekleştirilen tüm kursları yakından takip eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, geçtiğimiz günlerde engelli vatandaşlarla iletişimi kolaylaştırmak adına açılan İşaret Dili Kursu ile iş hayatında daha doğru konuşmayı hedefleyen Diksiyon Kursu’na katılan kursiyerlerin sertifikalarını takdim etti. Hafta içi her gün, toplamda 120 saat süren ve Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’ndeki Ek hizmet binasında gerçekleşen İşaret Dili Kursu’nu 20 kursiyer tamamlayarak İşaret Dili Sertifikalarını almaya hak kazandı. Yine toplamda 40 saatlik bir kurs programı ile doğru konuşmayı tercih eden 25 kursiyere de, Diksiyon Kursu bitirme sertifikalarını Başkan Örki takdim etti. 

İLETİŞİM ÇOK ÖNEMLİ
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, yaz boyunca devam eden farklı alanlarda açtıkları kursların her birinin önemli ve güzel olduğunu ifade ederek, “Pamukkale Belediyesi olarak açtığımız tüm kurslarımız ücretsizdi. Farklı alanlardaki onlarca kurslarımızdan biri de İşaret Dili Kursu, bir diğeri de Diksiyon Kursu idi. İki kursta önemli. İşaret Dili Kursu, çevremizde bulunan engelli vatandaşlarımızla daha kolay iletişim kurabilmek, bir nebze de olsa onların hayatlarını kolaylaştırabilmek adına önemli bir kurstu. Bu kursumuza katılarak işaret dilini öğrenen tüm kursiyerlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bunun yanı sıra, Diksiyon Kursuda hem günlük hem de iş hayatımızda en önemli iletişim aracımız ana dilimizi ne kadar doğru konuştuğumuzu sorgulamamızı sağlayarak, güzel Türkçemizi doğru kullanmayı öğretiyor. Pandemi sürecinde, tüm kurallarımıza uyarak kurslarımızı tamamlayan tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku