Pamukkale:
banner175
Pamukkaleli çocuklar Denizli'yi geziyor
Pamukkale Belediyesi, Pamukkaleli çocukların yaz tatillerini gönüllerince geçirip, gelişimlerine katkı verecek, sosyalleşmeyi, paylaşmayı öğrenip, hayal dünyalarına katkı sunacak projeyle miniklerin gönüllerini fethediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, belediye olarak futboldan halk oyunlarına, yabancı dil kurslarından satranç kursuna ve hemen hemen her mahallede çocuk şenlikleri düzenleyerek binlerce çocuğun mutlu olmasını sağladıklarını bildirdi. Ayrıca, yaz başından bu yana camilerde Kur’an öğrenen minikler içinde mini bir gezi programı düzenlediklerini ifade eden Başkan Avni Örki, minikleri Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ardından da, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi bünyesinde bulunan planetaryum diğer adıyla gezegen evine götürerek, hoş vakit geçirmelerini sağladıklarını belirtti.
 
ÖNCE BARINAK, SONRA GEZEGEN EVİ
Pamukkale Belediyesi’nin yaz başından bu yana devam eden gezi projesi kapsamında yaklaşık bin çocuk, hayvanlarla tanışıp, gezegen evinde uzayı keşfetti. Gezinin konuklarından biri de Zeybek Cami oldu. Cami Görevlisi Kazım Kılıç, Pamukkale Belediyesi’nin başlatmış olduğu bu hizmetten mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Belediyemiz gerçekten güzel bir hizmete imza attı. Bu çocuklarımız hayvanat bahçesinde sevgiye muhtaç, hastayken tedavi edilen hayvanları gördüler, ardından da Planetaryum’a gittiler. Belediyemize bu hizmetinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi’nde hayvanları seven minikler, Gezegen Evi’nde de güneşin, yıldızların, gezegenlerin ve tüm gök cisimlerinin görüntülerinin izleyebilme şansı buldular. Geziye katılan miniklerden İsmail Akçaöz, “Biz Pamukkale Belediyesine bu geziyi düzenlediği için çok teşekkür ederiz. Hayvan barınağında engelli köpekleri kedileri gördük. Sahiplenebileceğimiz hayvanları gördük. Çok teşekkür ederiz” dedi. Cemal Emre Akay, hayvan barınağında hayvanlarla ilgili birçok şeyi öğrendiklerini, gezegen evinin de çok ilginç ve güzel bir yer olduğunu ifade etti. Minik Azra Altıntaş, hayvan barınağında engelli kedi ve köpekleri görünce çok duygulandığını belirterek, “Ben kedileri köpekleri çok seviyorum. Hayvan barınağına gidince de, engelli hayvanları görünce ağlayasım geliyor. Onları çok seviyorum” diyerek, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye böyle bir gezi düzenlediği için teşekkür etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku