Pamukkale:
banner175
Pamukkaleli pehlivanlar er meydanına hazır
Geçen yıl gerçekleşen 1. Pamukkale Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin ardından Pamukkale Belediyespor’un güreş branşı aktif hale getirilmiş ve mavi-beyazlı kulüp er meydanında temsil edilmeye başlanmıştı. Pamukkale Belediyespor’un yağlı pehlivan güreşçileri hafta sonundaki müsabakalarla başlayacak olan yeni sezona hazır. Geleneksel Spor Oyunları Kompleksi’nde sezona hazırlanan sporcuları Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ziyaret etti. Sporcularla sohbet edip başarılar dileyen Başkan Örki, pehlivanların antrenmanlarını da izledi.
 
ER MEYDANLARINDA DA ADIMIZI DUYURUYORUZ
Geçen yıl ilk kez düzenlenen Pamukkale Yağlı Güreşleri’nin geri dönüşünün çok iyi olduğunu ifade eden Başkan Örki, “Yağlı güreş bizim ata sporumuz. İlkini geçen yıl yaptığımız Pamukkale Yağlı Güreşleri çok ses getirdi. Biz de artık Pamukkale olarak er meydanlarında yer almaya başladık. Bugün geldiğimiz noktada biri baş altı pehlivan olmak üzere 40’dan fazla sporcumuz oldu. Bu yıl itibariyle çeşitli şehirlerde yapılacak olan güreşlerde bizim sporcularımız er meydanlarında bizleri temsil edecekler. Şuan 2 başpehlivan adayımız var. O isimlerle birlikte tarihi Kırkpınar güreşlerinde Pamukkale Belediyesporlular da yer alacak. Bu iş için emek veren yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu hafta sonunda Kumluca’da başlayacak olan yağlı pehlivan güreş sezonunda sporcularımız 30 farklı ilde er meydanında olacak. Bu önemli organizasyonlarda Denizli’mizin adı Pamukkale’mizin adı anons edilecek. Başta bizim sporcularımız olmak üzere bütün sporcularımıza da başarılar diliyorum” dedi.
 
SEZON KUMLUCA’DA BAŞLIYOR
Pamukkale Belediyespor’un pehlivanları 2022 yılının ilk müsabakalarına hafta sonunda çıkıyor. 23. Kumluca Tarım ve Seracılık Festivali Yağlı Pehlivan Güreşleri Kumluca Karatepe Stadyumu’nda yapılacak. Müsabakalarda mavi-beyazlı kulüp adına başaltı kategorisinde Erhan Yılmaz ve İsmail Enes Eyice, küçük orta büyük boyda Eren Piren, küçük ortada Yılmaz Bakan, Yunus Emre Sakallı, Berkay Öz ve Yasin Sel, destede Burhan Karabulut, tozkoparanda Beytullah Sarı, ayak boyunda Bayram Ali Abay, teşvik 1 boyunda Ercan Bakan, minik 1 boyunda Ali Bakan ve deste dalında ise Hamza Şipal er meydanına çıkacak. Mavi-beyazlı sporcuların katılacakları güreşler daha sonra belirlenecek.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku