Pamukkale:
banner175
Pamukkale'nin En Özel Festivali Patifest pazar günü
 Sosyal farkındalık çalışmalarına önem veren Pamukkale Belediyesi, bu amaçla başlattığı etkinliği festivale dönüştürdü. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan ve Denizli’de hayvan dostlarının heyecanla beklediği “Denizli Patifest 2022” 25 Eylül 2022 Pazar günü Akutpark’ta gerçekleşecek. Pamukkale Belediyesi ile Sempati Hayvanları Koruma Derneği iş birliği ile düzenlenecek olan “Denizli Patifest 2022” Denizlili hayvan dostlarını buluşturmakla kalmayacak, festivale gelen konuklara alışverişten, oyun parklarına, yarışmalardan eğlenceli çekilişlere kadar birçok seçenek sunacak. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Denizli 2022 Pati Festivali’mize gelen konuklarımıza en güzel sürprizimiz de Kafadenk grubunun konseri olacak” dedi.
 
GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMEK İSTEYENLERİ BEKLİYORUZ
 
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, hayvan haklarına farkındalığı artırmak amacıyla düzenledikleri festivalde, her yıl olduğu gibi bu yıl da sokak hayvanlarının tedavisine ve mama ihtiyaçlarına destek sağlanacağını belirtti. Başkan Örki, “Girişin ücretsiz olduğu ‘Denizli Patifest 2022’ festivalimiz tüm halkımıza açık. Can dostlarımızla güzel bir gün geçirmek, onların haklarına yönelik önemli bir farkındalık oluşturmaya destek vermek isteyen tüm hayvan dostlarımızı bekliyoruz. Hem eğleneceğiz hem de sokak hayvanlarımıza destek sağlayacağız. Festivalimizle ilgili tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve ücretsiz olan festivalimize tüm halkımızı bekliyoruz” dedi. Kafadenk grubunun konserinin ayrı bir renk katacağı “Denizli Patipest 2022” 25 Eylül 2022 Pazar günü saat 16.00’da Kınıklı Mahallesi 6007 Sokaktaki Akutpark’ta gerçekleşecek.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku