Pamukkale:
banner175
Pamukkale'ye 25 kilometrelik bisiklet yolu
Turizm konusunda bir çok özel proje hazırlığında olan Pamukkale Belediyesi, turizm bölgesinde bisiklet yolu atağına kalktı. Pamukkale-Karahayıt-Akköy’ü kapsayan bölgede Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bisiklet yolu yapımına devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Başkan Yardımcısı Adnan Kaya, bölgede yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Pamukkale ile Karahayıt arasında bir bölümü yapılan bisiklet yolunu yerinde gören Başkan Gürlesin, ilgililerden bilgiler aldı.
 
“25 KİLOMETRELİK BİSİKLET YOLU YAPILACAK”
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, turizm bölgesi olan Pamukkale, Karahayıt ve Akköy’de önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi. “Pamukkale’nin doğal güzelliği ile sağlık turizminin kalesi olan Karahayıt bizim bölgemizde yer alıyor” diyen Başkan Gürlesin, “Bu bölge daha önce hak ettiği hizmetleri almamıştı. Biz kurulduğumuz günden bu yana Pamukkale, Karahayıt ve Akköy’e büyük önem veriyoruz. Çünkü bu bölge hem doğa hem de sağlık turizminin merkezi konumunda. Buraya gelen yerli ve yabancı turistin bölgeyi bisikletle ya da yaya olarak gezebilmesi için yollar yapıyoruz. Bir bölümü yapılan bisiklet yolunun kalan diğer bölümleri de kısa zamanda tamamlanacak. Toplamda bölge ring yapılabilecek halde 25 kilometrelik bisiklet yolu ile çevrelenecek. Bu çalışmalar bölgeye daha fazla değer katacak. Hem yerli hem de yabancı turistlerin bölgede daha fazla zaman geçirmesini sağlayacak projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi. Pamukkale Belediyesi’nin bisiklet yolu projesinin maliyetinin yaklaşık 3.5 milyon lira olduğu öğrenildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku