Pamukkale:
banner175
Pamukkale'ye dev su oyunları parkı
Cumhur İttifakının AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki'nin dün (07 Mart 2019) "Yepyeni Bir Pamukkale için, Tabi Ki Avni Örki" sloganıyla açıkladığı projeleri büyük ses getirdi. Başkan Adayı Örki'nin 9 başlıkta açıkladığı projeler arasında yer alan "Su Oyunları Parkı" projesi özellikle yaz aylarında çocukların ve gençlerin aileleri ile birlikte güvenli bir şekilde eğlenebilecekleri yer olacağına vurgu yapıldı.
 
"Denizlimizin göz bebeği Pamukkale ilçemiz için büyük hedeflerle yepyeni bir hizmet yolculuğuna başlıyoruz" diyen Örki, "Türkiye’nin birçok ilinden büyük olan Pamukkale ilçemizde hayata geçireceğimiz projelerimizle Pamukkale’yi, tüm Türkiye’ye örnek bir ilçe haline getireceğiz. Bunu da sizlerle birlikte el ele, gönül gönüle vererek başaracağız. İnşallah önümüzdeki süreçte yepyeni bir Pamukkale’yi sizlerle birlikte inşa edeceğiz" dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Osman Zolan'ın yeni dönemde Denizli'ye bir plaj yapacağına dikkat çeken Başkan Adayı Örki, "Denizli'de geçen süreçte hem belediyelerimiz hem de Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz herkese yüzme öğretti. Biz de Ege'nin en etkili ve en güçlü su oyunlarını parkını, huzurlu ve keyifli anlar geçirmek, stresimizi atmak için Pamukkalemizde hayata geçireceğiz inşallah. Muhteşem bir proje hazırladık. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Su oyunları parkı projesini anlatan Örki, "Özellikle yaz aylarında çocuklarımızın aileleri ile birlikte güvenli bir şekilde eğlenebilecekleri, farklı temalarda su oyun alanlarının bulunduğu bir kompleks inşa edeceğiz. Burada Pamukkale Belediyesine ait bir de sosyal tesis yer alacak" diye konuştu.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku