Pamukkale:
banner175
Pamukkale'ye marka caddeler geliyor
68 mahallede vatandaşlarla kucaklaşan, esnafın sorun ve isteklerine kulak veren Cumhur İttifakı AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, Fevzi Çakmak Caddesi, Süleyman Demirel Bulvarı, Otobüs Terminali Çevresi, Eski Acıpayam Caddesi ve Vatan Caddesi'nde bulunan esnafı ziyaret etti.
 
Proje ve çalışmalarını vatandaşlara anlatan Örki, esnafların istek ve sorunlarını da bir bir not etti. Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Adayı, misafirperverliklerinden dolayı memnuniyetini ifade etti. Pamukkale'deki esnafların her zaman güler yüzlü olduğunu belirten Örki,"Birçok esnafımız güler yüzlü bir şekilde bizi dükkanının önünde karşılıyor. Pamukkale'de yaşayan esnaf ve vatandaşlarımız tevazu ve hoşgörüyü en iyi şekilde temsil ediyor. Biz de bu inanç ve şuurla ilçemizde herkesin söz sahibi olduğu ve birlikte yönetimi benimsedikleri bir anlayışı tahsis edeceğiz" dedi.
 
"Her bölgemizi farklı bir şekilde değerlendiriyoruz"
Hem esnafın yoğun olduğu hem de vatandaşların uğrak yerleri olan caddeleri konumuna ve bölgesine göre ayrı ayrı değerlendirdiklerini ifade eden Başkan Adayı,"Belediye yol yapar, kaldırım yapar, park yapar. Ama tek görevi bu değildir. Belediye esnafın ve vatandaşların isteklerine kulak vermeli, onların huzurunu ve mutluluğunu da sağlamalıdır. Bu bilinçle her bölgemizi farklı bir şekilde değerlendiriyoruz. Caddelerimizi cazibe merkezi haline getirmek ve marka yapmak için yoğun mesai harcıyoruz. Her caddemizi bulunduğu bölgenin yapısına göre ele alıyoruz. Dünya'nın birçok kentinde bu böyle. Her caddenin farklı bir teması var. Biz de bunu hayata geçirmek, caddelerimize farklı özellikler ve değerler kazandırarak birbirinden ayrışmasını ve her birinin marka olmasını istiyoruz. Bunu da esnaflarımızla bir masa etrafına toplanarak, ortak fikir alışverişi yaparak hayata geçireceğiz." dedi.
 
GENÇLERLE BOWLİNG OYNADI
Cumhur İttifakı AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, gençlerle bowling oynadı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı etkinliğe Örki çocukları ve eşiyle katıldı. Programa ayrıca AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Pamukkale İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nail Şan da katıldı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte eğlenceli anlar yaşandı. Gençlerle birlikte atışlar yapan Başkan Adayı, etkinlik sonu toplu özçekim yapmayı da unutmadı. Örki, “Gençlerimizle sık sık bir araya gelip fikir alışverişinde bulunmaya devam edeceğiz" dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku