Pamukkale:
banner175
Seyir Tepesi'ne büyük ilgi
Pamukkale Belediyesi tarafından Denizli’ye kazandırılan Seyir Tepesi, halkın kullanımına açıldı. Türkiye’nin En Büyük Tematik Şehir Ormanı özelliğine sahip Seyir Tepesi Şehir Ormanı, Kınıklı Mahallesi sınırları içinde yer alan 405 bin metrekarelik alanda yapılmıştı. Tarım ve Orman Bakanlığı’na başvuru yapılan 1550 projenin en büyüğü olan Seyir Tepesi Şehir Ormanı, geçtiğimiz Cumartesi günü kapılarını vatandaşlara açtı. Denizlililer Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Şehir Ormanı’na büyük ilgi gösterdi. Sabahın erken saatlerinden itibaren şehir ormanına gelen vatandaşlar kendi araçları ve ücretsiz ring seferleri ile muhteşem tesise çıkma imkanı buldu. Çocuklar için çizgi film kahramanlarının temalarından oluşturulan oyun grupları büyük ilgi görürken, vatandaşlar eşsiz Denizli manzarasında fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Dev horoz heykeli en çok ilgi gören noktalardan biri olurken, seyir salıncağına binen vatandaşlar kenti farklı bir açıdan görme imkanı buldu. Macera severler ise macera parkuru, dağ kızağı, 5 kuleli zipline ve kay kay parkurunda adrenalin dolu anlar geçirdi. Kimi Denizlililer de kafeteryalarda çay kahve içerek Seyir Tepesi’nin keyfini sürdü.
VATANDAŞLAR ÇOK BEĞENDİ
Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Şehir Ormanı’na gelen vatandaşlar projeyle ilgili görüşlerini dile getirdi. Ailesiyle Seyir Tepesi’ne gelen İnci Dolu, “Ortam şok güzel. Çocuklar ve ailelerle gelinebilecek bir tesis olmuş. Koronavirüs döneminde bence temiz olması önemli. Özellikle çocuklarımız çok güzel vakit geçirdi. Ben herkesin ailecek buraya gelmekten mutluluk duyacağına inanıyorum” dedi. Eda Güldaş ise koronavirüs nedeniyle kapalı ortamlara gitmekten çekinildiğini belirterek, “Burada vakit geçirmek için bir çok unsur var. Bana göre Denizli’nin en güzel projelerinden biri olmuş. Ben çok beğendim” derken Murat Aşkın ise “Seyir Tepesi’nin açıldığını duyunca hemen gelmek istedik. Kapalı yerlere gidemiyoruz. Burayı hizmete açan Başkanımız Avni Örki’ye teşekkür ediyoruz. Bence halkımız bu tesisin kıymetini bilsin. Bu dev tesisi vatandaşlar olarak korumalıyız” diye konuştu.
TEŞEKKÜRLER DENİZLİ
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Seyir Tepesi Şehir Ormanı’nın hizmete sunulduğunu ifade ederek, “Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Şehir Ormanı halkımıza açıldı. Cumartesi günü sabahın erken saatlerinden itibaren halkımız tesisimize büyük ilgi gösterdi. Bu ilgi bizleri mutlu etti. Bu nedenle tüm Denizlili hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın muhteşem Denizli manzarası ve adrenalin noktalarının bulunduğu tesisimize haftanın her günü büyük ilgi göstereceğine inanıyorum. Biz Pamukkale Belediyesi olarak halkımızın mutluluğunu sağlamak için gereken ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin en büyük tematik şehir ormanı olma özelliğini taşıyan bu dev tesis önce ilçemize sonra da Denizli’mize hayırlı olsun” dedi.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku