Pamukkale:
banner175
Sık sık kazanın meydana geldiği Karakurt-Honaz yoluna neşter
Sık sık kazanın meydana geldiği Karakurt ve Honaz arasındaki yolda jandarma çalışma başlattı.
 
İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre; bölgede 5 yıldan bu yana meydana gelen kazalar incelendi. Kazaların su deposu mevkisi, göz piknik alanı mevkisi ve pınarbaşı mevkilerinde bulunan virajlarda yoğunlaştığı tespit edildi.
 
Kazaların yoğunlaştığı bu noktalarda Büyükşehir Ulaşım Daire Başkanlığı ve Karayolları Şefliği ile ortaklaşa çalışma yapılarak, yol işaretlemeleri tamamlanırken yol yapısı düzenlenmesi için gerekli proje hazırlanmasına başlandı.
 
Bu zamana kadar; Jandarma Trafik Timleri ise özellikle sabah ve akşam saatlerinde yoğunlaşan trafikte; hız limitlerine uyulmasını sağlamak için hız denetimleri ve kaza meydana gelmesi durumunda ölüm-yaralanma riskini azaltmak için emniyet kemeri denetimleri yapacak.
 
Özellikle kış döneminde gölge kalan bölgelerde buzlanma meydana geldiği yönünde sürücüler uyarılırken, özellikle virajlara girilirken hız azaltılması istendi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku