Sağlık:
banner175
1 buçuk senedir oturamayan ve yürüyemeyen 78 yaşındaki hasta, Egekent'te ayaklandı
Isparta’da yaşayan Nurife Doğan (78), şiddetli bel ve kalça ağrısı üzerine tedavi görmeye karar verdi. Bunun üzerine farklı yerlerde ve farklı zamanlarda 9 kere ameliyat geçirdi. Ameliyatlardan sonuç alamayan Doğan, tavsiye üzerine Denizli Özel Egekent Hastanesi’nde Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Memduh Kerman’a başvurdu. Burada yapılan tetkik ve incelemeler sonucu hastaya ameliyat olması önerildi. Ameliyat olmayı kabul eden Doğan, başarılı geçen operasyonun ardından yürüyebilir hale geldi ve şunları söyledi; “78 yaşımda yeniden doğdum. Doktorumdan Allah razı olsun.”

“24 SAAT GEÇMEDEN ANNEM OTURUR VE YÜRÜYEBİLİR HALE GELDİ”
Isparta’dan Denizli’ye annesinin sağlığına çare aramaya geldiklerini belirten oğlu Yakup Şahin, “Annem daha önce 9 kere belinden ameliyat oldu. Ameliyatların bir faydasını göremedik. Her seferinde bir çare aradık. Bundan birkaç gün önce tavsiye üzerine Memduh Bey’e geldik. Annem 1 buçuk yıldır yürüyemiyordu ve hatta oturamıyordu. Doktorumuz tedavi edebileceğini söyledi. Dün ameliyat olduk ve 24 saat geçmeden annem oturur ve yürüyebilir hale geldi. Şu an kendisi de çok memnun, doktorumuza çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. 

“İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDER VE YÜRÜRÜM”
Ağrılarının oldukça fazla olduğunu ve yaşam kalitesinin düşük olduğunu dile getiren hasta Nurife Şahin, “Yaklaşık 2 yıl yatakta yattım. Hiç yürüyemiyordum ve kalkacağım zaman destek alarak kalkıyordum. Ondan sonra biz Memduh Bey’i duyduk. Çok şükür, benim sağlığım Memduh Bey’in elindeymiş. İnşallah böyle devam eder ve yürürüm” dedi. 

“AYNI YERDEN ÇOK KEZ AMELİYAT OLMASI YENİDEN AMELİYAT OLMASINA ENGEL DEĞİL”
Daha önce belinden 9 kez ameliyat olan hastanın 1, 5 yıl önce yapılan bel operasyonundan beri yürüyemez ve oturamaz olduğunu dile getiren Doç. Dr. Memduh Kerman, “Hastamız, yaptığımız 10’uncu operasyon sonrası ertesi gün tekrar yürüme ve oturma işlevini yapar hale geldi. Bizler de çok mutlu olduk. Hastanın yaşının 78 olması, aynı yerden pek çok kez ameliyat olması yeniden ameliyat olmasına engel değildir. Hastamızın ameliyatında omuriliğe bası yapan kemik çimento mikrocerrahi teknikler uygulanılarak alındıktan sonra tekrar ayağa kalkmıştır. Kendisine sağlıklı uzun ömürler dileriz” diye konuştu. 




 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku