Sağlık:
banner175
25 yaş ve üzerindeki vatandaşlar Kovid-19'a karşı aşılanıyor

Denizli Devlet Hastanesi'nde aşını yaptıran Pınar Çankaya AA muhabirine, yaş sınırının 25'e inmesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Uzun süredir aşı sırasının gelmesini beklediğini aktaran Çankaya, salgından korunmanın tek yolunun aşı olduğunu belirtti.

Maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat ettiğini anlatan Çankaya, şöyle konuştu:

"Yaş grubu 25'e düşünce sıramı alıp aşımı oldum. Aşı olalım ve bu salgından kurtulalım. Toplum sağlığını düşünmek adına sahada olan gençlerin aşıyı yaptırması gerektiğine inanıyorum. Çünkü gençler olarak kafelere gidiyoruz, arkadaşlarımızla buluşuyoruz ve aslında taşıyıcı olma özelliği açısından bulaştırma riskindeyiz. Bu yüzden özellikle yaşıtlarımızın aşı olarak hem kendilerini hem de sevdiklerini korumasını tavsiye ediyorum. Aşıdan kaçmayalım ve aşımızı olalım."

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku