Sağlık:
banner175
5 yıllık idrar kaçırma sorununa yarım saatte çözüm buldu!
Denizli’de yaşayan Kadriye Bağ (49), yaklaşık 5 yıldır idrar kaçırma problemi yaşıyordu. Öksürürken ve hapşırırken zorlandığı şikayetiyle tavsiye üzerine Özel Egekent Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Arif Saylan’a başvurdu.
Burada yapılan tahlil ve tetkikler sonrası Bağ’ın ameliyat olmasına karar verildi. Yaklaşık yarım saat süren TOT operasyonu sonrası aynı gün ayağa kalkan ve taburcu edilen hasta, doktora ve ekibine teşekkür etti.
Gerçekleştirilen operasyonun ardından sağlığına kavuşan Kadriye Bağ, “Doktorumuza tavsiye üzerine geldim. Kendisi bana cerrahi operasyon önerdi. İlk başta tereddüt ettim ama şimdi çok mutluyum. Yaşadığım şikayetler kalmadı ve inşallah daha da düzelecek. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim” diye konuştu.
HASTALAR GÜNLÜK YAŞANTISINA HEMEN DÖNEBİLİR
İdrar kaçırmanın kadınlarda, erkeklere oranla daha sık görüldüğünü ve sosyal yaşantıda ciddi problemler oluşturduğunu belirten Op. Dr. Arif Saylan, “Hastamızın yaşadığı probleme yönelik cerrahi operasyon olmasını önerdik. TOT (Trans Obturatuar Tape) operasyonu; öksürük, hapşırma, hareketle ve eforla olan idrar kaçırmalarında çok yüksek başarı oranına sahip, alttan yapılan, çok az dikişi olan ve hastaların hemen günlük hayatlarına dönebildikleri bir operasyondur” dedi.


 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku