Sağlık:
banner175
Adli Tıp Uzmanları, ani kalp durması eğitimini Denizli'de aldı
15-16 Eylül 2018 tarihlerinde Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanlığımızın ev sahipliğinde, Adli Tıp Uzmanları Derneğinin desteğiyle “Postmortem Kalp Okulu” adlı bir eğitim programı düzenlendi.
 
PAÜ Hastanesi Adli Tıp AD. Başkanı Prof.Dr.Kemalettin ACAR eğitim hakkında bilgi verdi ; Türkiye genelinde farklı illerden toplam 25 adli tıp araştırma görevlisinin katılımıyla gerçekleştirilen eğitimin programlanmasında ve uygulanmasında Adli Tıp Anabilim Dalı öğretim üyeleri, Doç.Dr.Ayşe KURTULUŞ DERELİ, Dr.Öğ.Üye.Volkan ZEYBEK, Kardiyoloji Anabilim Dalı öğretim üyeleri Prof.Dr. Asuman KAFTAN, Doç.Dr.Doğu KILIÇ ve KBB Anabilim Dalı öğretim üyesi/Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr.Cüneyt Orhan KARA görev aldı ayrıca Tıp Fakültesi Dekanlığı ve Sağlık Uygulama Araştırma Merkezi Müdürlüğümüzün büyük destek ve katkıları oldu. Bunun yanında İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü öğretim üyesi Doç.Dr.Gökhan ERSOY da programımıza eğitimci olarak önemli katkıda bulundular.

Katılımcılar iki gün boyunca kardiyak ölümlerin postmortem değerlendirmesi konusunda son derece detaylı bilgi ve beceri edinme şansı bularak, bu konuda teorik derslerin yanında bireysel beceri edinme uygulamalarına da katılmışlardır. İki günlük yorucu ve yoğun eğitimin sonunda tüm misafirlerimizin ilimizden ve üniversitemizden son derece memnun olarak ayrıldıklarını görmek bizlere tüm yorgunluğumuzu unutturmuş ve sonraki eğitim etkinliklerini planlamaya başlama cesaretini vermiştir.
Prof.Dr.Kemalettin Acar koyun kalbi bağışlayarak eğitime  katkı sağlayan Sabanoğlu Entegre Tesisleri Yönetim Kuruluna da teşekkür ederek yeni eğitimleri planlayacaklarının da bilgisini verdi.
           
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku