Sağlık:
banner175
Anne adayları doğuma kadar misafir edilecek
“Misafir Anne” ismiyle uygulanan program kapsamında; olumsuz iklim ve ulaşım şartlarının ulaşımı imkânsız hale getirebildiği bölgelerdeki 36 haftasını doldurmuş gebelerle, sosyal sebeplerle doğum esnasında sağlık kurumuna erişiminde problem olabilecek anne adayları tespit edilecek.
 
Ardından anne adayları, planlanan merkezlere nakledilmesi, konaklatılması, hastane şartlarında doğumlarının gerçekleştirmesi, doğum sonrası anne ve bebeğin sağlık durumunun uygun hale getirildikten sonra evlerine götürülmesi sağlanacak.
 
Bu kapsamda Halk Sağlığı Müdürlüğünce “Misafir Anne Uygulaması Değerlendirme Toplantısı”nın ikincisi yapıldı. Toplantıya Sağlık Müdürlüğü, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi, AFAD Müdürlüğü katlıldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Anne sütü bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor
1-7 Ağustos Emzirme Haftasında anne sütünün önemine dikkat çeken Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı...

Haberi Oku